Götenehus
Viggbyholm

Generös och pampig villa där dagsljuset flödar in

Viggbyholm har hämtat inspiration från kolonialtiden med sin symmetriska och pampiga fasad.

Här möts du av burspråk med stora fönsterpartier vilket skapar en vacker och välkomnande entré. Det valmade taket förstärker det klassiska uttrycket.

Runt den centralt placerade trappan ligger sällskapsrummen i en ljus och öppen planlösning. Kök och matsal ligger i fil med varandra och har pardörr ut till trädgården. I de två burspråken är vardagsrum och arbetsrum placerade.

På entréplanet finns även klädvårdsrum med utgång till trädgården och en stor toalett med dusch.

Övervåningen rymmer fyra stora sovrum – varav två med klädkammare, ett gemensamt allrum i det mittplacerade burspråket och ett rymligt badrum.

 

Planritningar

Fasader

viggbyholm-2018-fasader