Götenehus
Vassholm

Magasinskaraktär med stora sällskapsutrymmen

Modern minimalistisk arkitektur, där de stora glaspartierna i fasaden ger full utsikt, medan de mindre fönsterpartierna istället begränsar insynen.

Entrén är placerad på gaveln i skydd av den utskjutande övervåningen. Huset lämpar sig därför att placera med gaveln mot gatan och öppnar upp sig mot trädgårdssidan.

Den öppna planlösningen ger fina sällskapsutrymmen där kök, matsal och vardagsrum bildar en stor luftig volym. Här finns stora fönsterpartier och två pardörrar ut till trädgården.

Entréplanet rymmer även ett sovrum/arbetsrum och en toalett med dusch.

På övervåningen ligger fyra sovrum där tre har fönster åt två håll för bästa dagsljus. Föräldrasovrummet har en anslutande dress med fönster. Ett gemensamt allrum knyter samman rummen.

 

Planritningar

Fasader

vassholm-2018-fasader