Götenehus
Storås

Rymligt och personligt med futuristisk form

Ett originellt hus med spännande former och lösningar. I sällskapsdelen finns kök, matplats och vardagsrum i en vinklad, öppen planlösning. Här finns ett rest tak, dörr ut mot trädgården och flera fönsterpartier som släpper in dagsljuset och ger en vid utsikt.

Direkt vid entrén finns ett extra rum med stora fönster i hörnen och som kan användas som gäst- eller arbetsrum, bibliotek eller ateljé.

Från köket når man föräldrasovrummet med eget badrum. Strax intill ligger klädvårdsrummet med egen ingång utifrån via groventrén.

Längre in i huset är en separat barnavdelning placerad med tre sovrum, allrum och egen toalett med dusch. Perfekt både med tanke på funktion för den stora familjen och ljudaspekten.

Planritningar

Fasader

storas-2018-fasader