Götenehus
Pilhem

Klassisk renässansinspirerad villa

Från dubbeldörrarna i entrén når du hallen med klädkammare och wc/dusch, härifrån går också trappan upp till övre plan. Till höger ligger köksdelen som har gott om arbetsytor och en praktisk köksö. Kök och vardagsrum ligger tillsammans i en öppen planlösning, med stora fönsterpartier och utgång till trädgården. Tvätt/klädvårdsavdelningen med groventré ligger i direkt anknytning till köket. På entréplanet finns även bibliotek/arbetsrum. Övre plan rymmer föräldrasovrum med separat dressing room, ett gemensamt allrum med stora fönster, wc/dusch och de två barn-/ungdomsrummen med var sin klädkammare.

Huset kan ges olika fasaduttryck genom tillval av stående/liggande panel eller puts.

Pilhem är ett av våra pakethus. Läs mer här.

 

Planritningar

Fasader

pilhem-2018-fasader