Götenehus
Lövhem

Enplanshus i vinkel med stora glaspartier

Lövhem är ett praktiskt och välplanerat vinkelhus där huvudkroppen rymmer alla privata rum. Längst in finns ett stort, ljust sovrum med extra lyx i form av eget badrum och klädkammare. Vägg i vägg ligger ett arbetsrum och mot framsidan finns två mindre sovrum och ett gemensamt allrum. I mitten finns en toalett och dusch, samt en tvättavdelning med egen ingång via groventrén. Rummens placering skapar en naturlig ljudbarriär mellan barn- och vuxendelen.

Till höger om entrén sträcker vinkelbyggnaden ut sig. Inomhus skapar det en rymlig känsla med det stora glaspartiet som både ger bra utsikt och tar tillvara på dagsljuset. Här ligger även det öppna köket med matplats samt vardagsrummet, båda med dörrar ut till trädgården.

Byggsatspris från 1 409 000 kr.*

Huset kan ges olika fasaduttryck genom tillval av stående/liggande panel eller puts, samt med invändigt rest tak i vardagsrummet med extra fönster vid gavelspetsen.

Lövhem är ett av våra pakethus. Läs mer här.

 

*) Pris gäller materialsats inklusive köks- och badrumsinredning, kakel och klinker, ekparkett, värmepump etc. Frakt kan tillkomma.

Planritningar

Fasader

lovhem-fasader