Totalentreprenad

Ett hus som är klart i rätt tid utan fel är alltid den billigaste lösningen

Totalentreprenad, inflyttningsklart hus eller nyckelfärdigt hus. Oavsett vad man kallar det betyder det samma sak – en smidig och trygg resa mot ditt nya hus. Om du väljer att bygga hus med totalentreprenad som merparten av våra kunder gör, så skriver du ett enda kontrakt med oss och sedan tar vi ansvar för hela byggnationen – det har vi gjort i över trettio år. Du har full kontroll på både ekonomi och hur bygget fortskrider, och du slipper dolda kostnader och tråkiga överraskningar under resans gång.

Vår erfarna projektledare blir din personliga kontaktman från start till inflyttning. Vi samarbetar med certifierade hantverkare och leverantörer och håller i alla kontakter med dessa och även med kommunen när det gäller bygglov. Allt för att göra ditt livs affär så trygg som möjligt.

gotenehus-totalentreprenad-diagram

Fördelarna med totalentreprenad är många:

 • Fast pris

  Du vet vad det kommer att kosta redan från början och slipper överraskningar under resans gång.

 • Tydlig tidsplan

  Du vet när huset kommer att stå färdigt och när du kan flytta in.

 • Nyckelfärdigt

  Du flyttar in i ett helt färdigt hus där varenda detalj är på plats.

 • Egen projektledare

  Projektledaren sköter alla upphandlingar med entreprenörer, ser till att tidsplanen följs och att alla hantverkare är på rätt plats vid rätt tillfälle. Läs mer här.

 • Tilläggsbeställningar

  Vi lämnar pris på allt innan du bestämmer dig så det inte blir några ekonomiska överraskningar under vägen. Det kan gälla till exempel extra markarbeten på tomten eller invändiga tillval som belysningsspottar etc.

 • Arbetsmiljöansvar

  Genom totalentreprenaden är arbetsmiljöansvaret vårt, vilket gör att vi ser till att lagar och regler följs på byggplatsen.

 • Garantier och försäkringar

  Vi lämnar omfattande garantier och försäkringar som gör att du kan känna dig trygg under hela processen.

Byggsats med delad entreprenad

För den som vill vara mera delaktig i husbygget erbjuder vi ett annat alternativ – att köpa en byggsats med delad entreprenad. Läs mer här.

Vi hjälper dig!

Om du är minsta osäker på vilken entreprenadform som passar just dina förutsättningar, tveka inte att kontakta oss. Vi ger dig alla de råd och den hjälp du behöver för att ta rätt beslut i ditt livs största projekt!