Egen projektledare

Projektledaren håller dig i handen genom hela processen

När du köper ett Götenehus med totalentreprenad får du en egen projektledare som håller i bygget. I samband med första byggplatsmötet kommer denne in i ditt husprojekt.

Den viktigaste arbetsuppgiften för en projektledare är att skapa samordning mellan kund, entreprenörer och Götenehus. Han eller hon bokar byggmöten, håller i alla kontakter, stämmer av så att alla utför sina uppgifter rätt och att tidplanen håller. Ett projekt pågår i ca 22 veckor.

Från stomresningsdagen och fram till nyckelöverlämnandet varierar kontakten du har med din projektledare – vissa vill ha mer och andra vill ha mindre stöd. En projektledare är även en bra diskussionspartner i både små och stora beslut.

Under byggprocessen behöver du inte göra så mycket mer än att ta dina beslut vad gäller färger och trädgård och inredning. Alla de tekniska bitarna tar vår projektledare hand om i enlighet med det som du tidigare beslutat med Götenehus. Vår förhoppning är att du inte ska känna att du behöver ta så stort ansvar för processen utan att du kan lita på att vi tar hand om den.

Att bygga hus är det största projekt som många gör i sitt liv och förmodligen också den största ekonomiska investeringen. Vi vill att alla ska bli riktigt nöjda och försöker se till att du upplever ett mervärde i form av bra råd och en hög, trygg kvalitet i hela processen. Att gå in i det färdiga huset och se hur bra det blev är alltid en stor glädje för dig och oss.

Du kan känna dig trygg med att våra projektledare är kompetenta och rutinerade och kan sin bransch. Under ett husbygge följer vi ett arbetsflöde till punkt och pricka så att ingen detalj blir glömd. Du kan vara helt lugn, vi har vad som krävs!