Delad entreprenad

Om du vill leda bygget själv

För den som inte vill bygga med totalentreprenad utan vill vara mera delaktig i husbygget erbjuder vi en så kallad delad entreprenad. Då blir du din egen projektledare och köper en byggsats av oss. Vår säljare bistår då istället med hjälp till avtalsskrivning med de entreprenörer du väljer, men det är du som står som avtalspart med entreprenörerna, samordnar byggnationen och du måste ta stort ansvar för både helhet och detaljer.

Detta ger dig som kund stor valfrihet i att lägga ner eget arbete i husbygget, välja vad du vill ha hjälp med och möjlighet att styra bygget med en egen tidplan. Med delad entreprenad rekommenderar vi att man är erfaren och inte under för hård tidspress. Kontakta din närmaste säljare så berättar vi mer om vilken form som kan passa ditt behov.

gotenehus-delad-entreprenad-diagram

Genom tillvalet stomresning och färdig utsida får du hjälp av våra proffsiga husbyggare att montera husstommen när den levereras från vår fabrik. Huset görs även klart utvändigt dvs. takpannor läggs, vindskivor sätts upp, skarvplåtar, panelskarvar, balkonger osv monteras. Fördelen med detta är att huset snabbt blir vädertätt. Innan du tar över görs en stombesiktning och efter det kan du ta vid som din egna projektledare och färdigställa huset invändigt.

Vi hjälper dig!

Om du är det minsta osäker på vilken entreprenadform som passar just dina förutsättningar, tveka inte att kontakta oss. Vi ger dig alla de råd och den hjälp du behöver för att ta rätt beslut i ditt livs största projekt!