Boka ett möte med oss

Vår erfarenhet är att ju tidigare man kommer i kontakt med oss när man går i husbyggartankar, desto bättre blir slutresultatet. Vi har jobbar med hus varenda dag och har samlat på oss en unik kompetens som du själv ofta saknar. En vanlig familj bygger kanske hus bara en gång i livet. Då är det omöjligt att ha koll på allt direkt.

Våra säljare har en enorm erfarenhet och kunskap när det gäller husbyggen från start till mål. Vi kan titta på de behov du har och lösa dem på bästa sätt, hjälpa till med att söka bygglov osv.

Kontakta oss – det kostar inget!

Tveka inte att kontakta oss och boka ett möte tidigt i processen, även om det bara gäller att spåna idéer. Se det som ett tillfälle att få hjälp och som en trygghet i husväljardjungeln. Ett första möte är helt förutsättningslöst, ställer inga krav på dig och vi tar inte betalt för det. Det är samma med offerter och produktionskostandskalkyl. Det kostar inget men kan spara mycket pengar och besvär i längden.

Tillsammans kan vi diskutera de idéer och önskemål du har, även om du precis bara börjat fundera på att bygga ett nytt hus!