Trygghet

Att bygga hus är ett av livets allra största beslut. Det är många frågor att ta ställning till, från tomtens läge och husets planlösning till vilken typ av blandare det ska vara i kök och badrum. Du kommer att göra många val, och du kommer att betala mycket pengar. Det är en ovan och osäker situation för de allra flesta.

Självklart vill vi att din resa mot ditt alldeles egna Götenehus ska vara så smidig och trygg som möjlig. På de här sidorna berättar vi om vår totalentreprenad som gör att du kan sova lugnt på natten medan våra projektledare tar hand om det praktiska. Vi visar exakt hur mycket som ingår i ditt Götenehus så att du kan jämföra oss med andra och bättre kunna bedöma vad du får för pengarna.

Ditt hus är skyddat med omfattande garantier och försäkringar som hjälper dig om något mot förmodan skulle gå snett. Och när du sedan flyttar in i huset kan du vara säker på att det är tätt och har en mycket låg energiförbrukning.

Vi hjälper dig

Om du har frågor du inte hittar svar på här, eller om du vill bolla dina tankar kring ditt husbygge med oss, tveka inte att kontakta någon av våra säljare. Vi hjälper dig hela vägen!