Subline

Form och flexibilitet i varje rum

Modern arkitektur framställs ofta som något komplicerat och svårt. Det är det. Men nu har vi gjort det svåra så enkelt att vem som helst kan vara med och forma sitt eget boende.

Subline är en ny generation hus, olikt allt annat vi tidigare gjort. Ett skalbart hus som tål vardagsliv men som ändå är en upplevelse i arkitektur vad gäller ljusflöde, öppna ytor och spännande rumskänsla.

Arkitekturen bakom Subline liknar barndomens byggklossar – huskroppar som du själv kan kombinera på tusentals sätt och anpassa efter dina behov. När din fantasi fått utlopp tar vi över och levererar ett boende i toppklass, precis som vi alltid gör.

 

Visningshus i Göteborg

På Husknuten i Göteborg finns Subline kombination 2 som fullt möblerat visninghus. Området har öppet flera dagar i veckan. Läs mer här!

subline-visningshus-2

Virtuell visning

Här kan du göra ett virtuellt besök i Subline kombination 2, som finns som visningshus på Husknuten i Göteborg. Klicka dig fram nedan, eller välj fullskärmsversionen här!

 

Läs broschyren

Läs broschyren direkt
Beställ tryckt broschyr

 

Sju byggklossar ger tusentals möjligheter

Det kan vara svårt att få en uppfattning om husets form på en ritning. Genom våra byggklossar, där varje kloss har en egen funktion, blir husbygget tydligare.

6klossar

Gul baskloss, 70 kvm

Vardagsrum, matsal, kök, klädkammare, WC med dusch.

Blå baskloss, 17 kvm

Entré, tvätt.

Ljusgrön kloss, 19 kvm

Mastersovrum med eget WC/bad.

Mörkgrön kloss, 18 kvm

Två sovrum.

Lila kloss, 20 kvm

Allrum, bibliotek, mediarum, samvaro barndel eller förrum till föräldrasovrum.

Ljusblå kloss, 19 kvm

Terrasstak – som kan bli ett uterum.

Grå kloss, 36 kvm

Garage och förråd (ej på bilden).

Exteriören

subline-panel

Subline Baldakin Trä

Subline är i sitt grundutförande ett baldakinhus vilket innebär att vi låtit taket och väggen bilda ett uthäng vid gavlarna. Resultatet ger ett modernt uttryck, gavlarna får ett bättre skydd och interiören får ökad rumskänsla.

Subline Baldakin Puts

Subline finns även i utförande med en kombination av puts och träpanel. Uttrycket blir ännu renare, modernare och mer exklusivt.

Subline Trä Bas

För dig som gillar Sublines planlösningar men som söker ett ännu mer klassiskt alternativ finns Subline Trä Bas. Huset har traditionella gavlar och annan fönstersättning i gaveln. Invändigt har ryggåstaket ersatts av ett plant innertak.

Mönsterskyddad design

Mönsterskyddat i EU av Kontoret för Harmonisering i den Inre Marknaden

Vi är stolta över vårt huskoncept Subline. Så stolta att vi har mönsterskyddat husets unika design och arkitektur inom EU via Kontoret för Harmonisering i den Inre Marknaden (varumärken och formgivning).

Mönsterskyddet innebär bland annat att vår design är erkänt ny och särpräglad och ger oss ensamrätt att använda den. Du kan därmed inte hitta ett hus som liknar Subline hos någon annan husleverantör i Europa.

Subline är formgivet av arkitekt SAR/MSA Johan Danielsson, Götenehus.

Subline på din tomt

subline-pa-din-tomt

En av de främsta styrkorna med Subline är möjligheten att skapa ett hus i harmoni med den aktuella tomten. Med Subline kan du enkelt flytta funktioner och rum efter dina behov och utifrån tomtens kvaliteter och förutsättningar.

Hamnade inte entrédörren som du tänkt dig? Då har vi ett knep till: just den blå klossen, med entré och tvätt, går att spegelvända. Det innebär att vardagsrummet hamnar på motsatt sida om entrén. Perfekt om man vill ha entré mot norr och vardagsrum mot söder.

Sätt igång och bygg!

Nu kan du själv börja bygga på ditt eget Subline. Ladda ner dokumentet nedan och klipp ut dina egna klossar att bygga med. Testa, lek och pröva olika kombinationer. Skalenliga byggklossar finns på våra säljkontor över hela landet. Vi finns till din hjälp under hela resan – från klossar till färdigt hus.

subline-klipp-o-klistra

Ladda ner och klipp ut!