Subline

Arkitektur på ett nytt, lekfullt sätt

Modern arkitektur framställs ofta som något komplicerat och svårt. Det är det. Men nu har vi gjort det svåra så enkelt att vem som helst kan vara med och forma sitt eget boende.

Subline är en ny generation hus, olikt allt annat vi tidigare gjort. Ett skalbart hus som tål vardagsliv men som ändå är en upplevelse i arkitektur vad gäller ljusflöde, öppna ytor och spännande rumskänsla.

Arkitekturen bakom Subline liknar barndomens byggklossar – huskroppar som du själv kan kombinera på tusentals sätt och anpassa efter dina behov. När din fantasi fått utlopp tar vi över och levererar ett boende i toppklass, precis som vi alltid gör.

 

Visningshus i Göteborg

På Husknuten i Göteborg finns Subline kombination 2 som fullt möblerat visninghus. Området har öppet flera dagar i veckan. Läs mer här!

subline-visningshus-2

 

Sju byggklossar ger tusentals möjligheter

Det kan vara svårt att få en uppfattning om husets form på en ritning. Genom våra byggklossar, där varje kloss har en egen funktion, blir husbygget tydligare.

6klossar

Gul baskloss, 70 kvm

Vardagsrum, matsal, kök, klädkammare, WC med dusch.
Innehåller ett vackert vardagsrum med härlig rymd tack vare en invändig takdesign som skapar ett spännande ljusspel. Stort glasparti med pardörrar ger en god kontakt med trädgården utanför.

Blå baskloss, 17 kvm

Entré, tvätt.
Entré med en välkomnande pampig entrépardörr. Entréhallen är stor och smart planerad med en rejäl klädförvaring. Blå kloss kan spegelvändas, vilket innebär att entrén hamnar på andra sidan om vardagsrummet.

Ljusgrön kloss, 19 kvm

Mastersovrum med eget WC/bad.
Ett ypperligt sovrum för föräldrarna med bra förvaring och en egen WC med bad. Den spännande fönstersättningen ger ett fint dagsljusflöde samtidigt som det skapar insynsskydd och avskildhet.

Mörkgrön kloss, 18 kvm

Två sovrum.
Använd dessa rum som barnsovrum, hobbyrum eller mediarum – möjligheterna är många

Lila kloss, 20 kvm

Allrum, bibliotek, mediarum, samvaro barndel eller förrum till föräldrasovrum.
Här ligger den extra ytan, som oftast är så viktig för att ett hus skall kännas luftigt och stort. Allrummet kan utgöra barnens vardagsrum eller mediarum med TV och film.

Ljusblå kloss, 19 kvm

Terrasstak – som kan bli ett uterum.
Ljusblå kloss ger möjlighet att på ett elegant sätt införliva ett terrasstak i samma arkitektur som hela huset bygger på.

Grå kloss, 36 kvm

Garage och förråd (ej på bilden).
Finns i olika storlekar och man kan välja att sammankoppla garaget med huset eller placera det fristående om man så önskar.

Exteriören

subline-panel

Subline Baldakin Trä

Subline är i sitt grundutförande ett baldakinhus vilket innebär att vi låtit taket och väggen bilda ett uthäng vid gavlarna. Resultatet ger ett modernt uttryck, gavlarna får ett bättre skydd och interiören får ökad rumskänsla.

Subline Baldakin Puts

Subline finns även i utförande med en kombination av puts och träpanel. Uttrycket blir ännu renare, modernare och mer exklusivt.

Subline Trä Bas

För dig som gillar Sublines planlösningar men som söker ett ännu mer klassiskt alternativ finns Subline Trä Bas. Huset har traditionella gavlar och annan fönstersättning i gaveln. Invändigt har ryggåstaket ersatts av ett plant innertak.

Mönsterskyddad design

Mönsterskyddat i EU av Kontoret för Harmonisering i den Inre Marknaden

Vi är stolta över vårt huskoncept Subline. Så stolta att vi har mönsterskyddat husets unika design och arkitektur inom EU via Kontoret för Harmonisering i den Inre Marknaden (varumärken och formgivning).

Mönsterskyddet innebär bland annat att vår design är erkänt ny och särpräglad och ger oss ensamrätt att använda den. Du kan därmed inte hitta ett hus som liknar Subline hos någon annan husleverantör i Europa.

Subline är formgivet av arkitekt SAR/MSA Johan Danielsson, Götenehus.

Subline på din tomt

subline-pa-din-tomt

En av de främsta styrkorna med Subline är möjligheten att skapa ett hus i harmoni med den aktuella tomten. Med Subline kan du enkelt flytta funktioner och rum efter dina behov och utifrån tomtens kvaliteter och förutsättningar.

Hamnade inte entrédörren som du tänkt dig? Då har vi ett knep till: just den blå klossen, med entré och tvätt, går att spegelvända. Det innebär att vardagsrummet hamnar på motsatt sida om entrén. Perfekt om man vill ha entré mot norr och vardagsrum mot söder.

Sätt igång och bygg!

Nu kan du själv börja bygga på ditt eget Subline. Ladda ner dokumentet nedan och klipp ut dina egna klossar att bygga med. Testa, lek och pröva olika kombinationer. Skalenliga byggklossar finns på våra säljkontor över hela landet. Vi finns till din hjälp under hela resan – från klossar till färdigt hus.

subline-klipp-o-klistra

Ladda ner och klipp ut!

Läs broschyren

 

subline-uppslag

Läs broschyren här!