Pakethus

15 utvalda hem med Götenehus höga standard

Att bygga ett pakethus passar dig som har fullt upp i vardagslivet och inte kan eller vill lägga tid på att engagera dig in i minsta detalj i byggandet av ditt nya hus. Det passar även dig som vill hålla nere kostnaderna, men ändå vill ha ett kvalitetshus från Götenehus.

Snabbt, smidigt och prisvärt

Det som skiljer pakethusen från våra övriga hus är att vi har fokuserat på att husköpet ska vara snabbt, smidigt och prisvärt. Därför har vi tagit fram ett väl genomtänkt sortiment av val och tillval som gör processen att bygga hus mycket enklare för dig. Det ger oss också möjlighet att korta leveranstiden och erbjuda ännu mer hus för pengarna. Det är inbyggd omtanke tycker vi.

  • Snabbare beslutsprocess
  • Färre och enklare val
  • Kortare leveranstid
  • Samma höga standard som i alla Götenehus
  • Mycket hus för pengarna!

Bygg ditt Götenehus online

I Bygg Online kan du bygga våra populära pakethus direkt. Bestäm exteriören på ditt hus, gör olika val av till exempel fasad, färg på takpannor, utrustning i kök, bad och vardagsrum etc. och skaffa dig en god bild av hur ditt framtida hus kan se ut. Samtidigt får du snabbt och enkelt pris på vad huset med dina val och eventuella tillval kostar – inklusive totalentreprenad!

Pakethus Lövhem - vardagsrum
Pakethus Lövhem, vardagsrum

Beställ katalogen

Du kan givetvis få vår pakethusbroschyr hemskickad till dig genom att fylla i formuläret här.

Kontakta oss!

Låter vårt pakethuskoncept intressant? Boka gärna ett förutsättningslöst möte med någon av våra säljare – det kostar dig ingenting och du förbinder dig inte till något mer. Vi hjälper dig gärna på vägen mot huset du drömmer om!

Pakethus Lövhem - kök och matplats
Pakethus Lövhem, kök med matplats