Pakethus

Utvalda, arkitektritade pakethus med Götenehus höga standard

Vill du bygga hus men göra processen enklare? Götenehus arkitektritade pakethus är en serie utvalda hus där våra professionella arkitekter gjort de flesta valen åt dig. De har helt enkelt förpackat våra mest populära husmodeller i en husserie som möter de flesta människors behov. Pakethusen är väl genomarbetade, både när det gäller planlösningar och materialval, och är det enklaste sättet att bli ägare till ett hus med Götenehus höga standard, utan avkall på varken kvalitet eller funktion. Ett hus med inbyggd omtanke!

Pakethusets fördelar

  • Enklare beslutsprocess – färre val
  • Snabbare leverans
  • Pakethusekonomi med hög standard
  • Totalentreprenad – vi tar fullt ansvar!

Merparten av våra kunder väljer totalentreprenad. Det innebär att du skriver ett enda kontrakt med oss och sedan tar vi ansvar för hela byggnationen. Det finns givetvis även möjlighet att välja delad entreprenad där du köper huset som byggsats och kan göra mer av arbetet själv.

Våga fråga! Våra säljare berättar gärna mer om skillnaderna.

Gör ditt pakethus mer unikt

pakethusbroschyr
Utöver ett genomtänkt basprogram av välutrustade pakethus erbjuder vi även möjligheten för dig att göra ditt pakethus ännu mer personligt. Välj allt från färg på betongpannor och utrustningsnivån på kök och badrum, till extra rum och ryggåstak i vissa modeller.

Exakt vilka valmöjligheter som finns för varje pakethus kan du läsa om i pakethusbroschyren. Beställ eller ladda ner den här!

Kontakta oss!

Låter vårt pakethuskoncept intressant? Boka gärna ett förutsättningslöst möte med någon av våra säljare – det kostar dig ingenting och du förbinder dig inte till något mer. Vi hjälper dig gärna på vägen mot huset du drömmer om!