Kan man ändra i planlösningen?

De hustyper vi presenterar i vår huskatalog och här på nätet sträcker sig från det allra mest klassiska till bland det modernaste du kan hitta. Alla är ritade av våra erkänt duktiga arkitekter vilket säkerställer att du får ett hus med hög kvalitet både när det gäller utseende, konstruktion och upplevelse. Vi har tänkt igenom planlösning, ljusinsläpp, materialval och så vidare. Allt ska vara ett snäpp bättre redan från början.

Men detta betyder inte att du inte kan påverka något – tvärtom!

Justera ett kataloghus så det passar perfekt

Har du hittat ett hus i vårt sortiment som du tycker om, men kanske vill ha en annan placering av badrummet, en förlängning av vardagsrummet, ett extra sovrum eller en annan taktyp? Eller skulle en spegelvändning passa perfekt? Kom till oss med dina önskemål så går vi igenom för- och nackdelar och visar hur vi kan lösa det utifrån både praktiska och tekniska förutsättningar. Vi kan även tipsa om enkla ändringar som optimerar huset för just din unika tomt. Det mesta är möjligt. Vi är flexibla och gör allt vi kan för att du ska få dina önskemål tillgodosedda.

Även de val du gör av exteriör beklädnad (träpanel, puts, tegel eller kombinationer av dessa), färgsättning och även takets utformning gör att ett hus kan se helt annorlunda ut än ett annat, trots att planlösningen är densamma.

takvariant-espas
Vår hustyp Espås med fyra möjliga taktyper och helt olika utseenden. 

Vi hjälper dig!

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig att bygga ditt drömhus så kontakta oss gärna för en kostnadsfri rådgivning!