Inbyggd omtanke

Den omsorg om våra kunder som genomsyrar allt vi gör, kallar vi inbyggd omtanke. Det är ett brett begrepp som bland annat står för genomgående hög kvalitet både när det gäller planlösning, material och konstruktion, att vi lägger stor vikt vid detaljer och att vi optimerar våra hus för så låg energiförbrukning som möjligt. Det innebär även att vi hjälper dig hela vägen fram till inflyttningen genom våra säljare, projektledare och personal på huvudkontoret.

Det som är unikt med oss är att vi även fokuserar på upplevelsen. Design, känsla och inlevelse – det är begrepp som är svåra att ta på.

Att arbeta med rymd och dagsljus och planera huset utefter hur man faktiskt lever sitt liv kostar ingenting, men kräver djup kunskap och väl genomtänkt arkitektur. Vi sätter till exempel inte in ett fönster i en vägg bara för att det ska finnas ett fönster där – det finns alltid en tanke och funktion bakom.

Resultatet blir en kvalitet och ett omätbart värde som du kanske inte märker förrän du bott in dig i ditt hus ett tag. Du kommer att uppskatta de små detaljerna som underlättar din vardag, och inse att huset är genomtänkt och funktionellt och ger mycket mer än bara tak över huvudet.

Ett bra hus ska tåla alla lägen i livet, och vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det ska vara lätt och smidigt att bo i ett Götenehus helt enkelt. Det är vår inbyggda omtanke i praktiken.

Vi hjälper dig!

Om du har frågor kring husbyggande, val av tomt, planlösningar och så vidare – tveka inte att kontakta något av våra säljkontor.