Om Götenehus

 

Götenehus har en historia som sträcker sig över 80 år tillbaka i tiden och vi har under den tiden hunnit bli en av Sveriges ledande hustillverkare. Vi har alltid byggt hus som ger mer än bara tak över huvudet, och känner oss stolta över att vi har lyckats göra oss kända för våra personliga arkitektritade hus, med en kvalitet utöver det vanliga.

Vår filosofi är att ett nytt hus blir en del av helheten tillsammans med andra delar som miljö, omgivning, trädgård, inredning och främst av allt familjen som bor där. Ett bra hus ska tåla alla lägen i livet, och vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är vårt tankesätt och vi kallar det inbyggd omtanke.

Vi är väl medvetna om att köpa och bygga hus är något av de största projekt man gör i livet. Det är ett stort beslut som påverkar familjens hela liv. Du väljer platsen där dina barn ska växa upp och du skapar något som speglar både dig som person och dina värderingar. Dessutom är det förmodligen en av ditt livs största ekonomiska investeringar. Därför är det extra viktigt att du som kund känner dig trygg med oss.

Vi på Götenehus strävar efter att ge dig den bästa tänkbara servicen och du ska alltid känna att du kan vända dig till oss med dina tankar och funderingar.

En del av Götenehus Group AB

Götenehus AB är ett helägt dotterbolag till Götenehus Group AB, vars aktier är listade på First North som är en del av Nasdaq Stockholm. I koncernen ingår även varumärket VärsåsVillan.