Tryggt köp

Att köpa en bostad är för de allra flesta av oss både den viktigaste och den allra största affär vi gör i livet. Efter över 80 års erfarenhet av husbyggande kan vi med stolthet säga att vi vet hur man skapar ett hem där människor trivs. Vi kallar det ”inbyggd omtanke”.

Det kan vara mycket nytt att sätta sig in i, både när det gäller ekonomi och juridik. Därför vill vi att det ska vara så enkelt och lätt som möjligt att köpa en nybyggd bostad av Götenehus. Oavsett om det gäller bostadsrätt eller äganderätt.

Du slipper budgivning

För att du ska känna så stor trygghet som möjligt i ditt köp har vi alltid fasta priser och ingen budgivning på våra bostäder. Hos oss gäller principen ”först till kvarn” – ingen kan köpa sig förbi.

Allt ingår, ingenting tillkommer

På tillträdesdagen överlåter vi ett fullt färdigt och komplett hus till dig. Du behöver aldrig hålla reda på vad som inte ingår i priset och räkna med tillkommande kostnader för detta. Nyckelfärdigt för oss betyder verkligen nyckelfärdigt, och ingår i det vi kallar inbyggd omtanke.

Agneta och Ewert bor sedan fyra år i ett enplanshus på 127 kvm i ett av Götenehus attraktiva projektområden. Här berättar de vad de tyckte var bra med att välja Götenehus. Läs mer här.

Hög kvalitet och gedigen erfarenhet

Vi har över 80 års erfarenhet av trähus, och sedan mitten av 80-talet har vi uppfört både stora och små projektområden. Vi vet att de områden vi bygger står sig väl över tiden och håller ett gott andrahandsvärde. Våra erkänt duktiga arkitekter, konstruktörer och hantverkare har en gedigen kunskap om att bygga hus och du kan räkna med att vi tänker på varenda detalj åt dig – även de som inte syns. Även detta är ett bevis på vår inbyggda omtanke.

Givetvis använder vi oss av material av bästa kvalitet, både när det gäller konstruktion och inredning. Husen tillverkas i väl utrustade lokaler i vår egen fabrik i Götene, av personal med flera årtionden i yrket. Kort sagt – vi kan hus!

Generösa garantier

Som en extra trygghet i ditt livs största affär lämnar vi generösa och omfattande garantier på ditt hus. Från husleverans och ett år framåt gäller en villaförsäkring, och under tio år gäller en nybyggnadsförsäkring. Vi tecknar även ett färdigställandeskydd som ger dig ett ekonomiskt skydd vid till exempel en konkurs.

Sätt en personlig prägel på ditt hus

När du köper bostad av Götenehus får du möjlighet att personifiera ditt nya hem. Alla bostäder har som standard ett inredningsutbud av hög kvalitet som ingår i priset. Utöver detta kan du göra val i form av till exempel vitvaror, köksluckor, handtag, kakel och klinkers med mera. På så sätt sätter du din egen prägel på ditt hem. Vår kundansvarige hjälper dig hela vägen med tips och råd och sin långa erfarenhet.

Med oss är du trygg!

Det är ett stort beslut och ekonomiskt åtagande att köpa ett nytt hus, men med oss kan du känna dig trygg!