Brf Verktygslådan
Personliga val

I Brf Verktygslådan behöver du inte lägga en enda krona på tillval, alla val du kan göra är nämligen kostnadsfria.  Det är för att vi redan från början lagt vår inredningsstandard på en hög nivå för att nå det där lilla extra som vi på Götenehus kallar för inbyggd omtanke.

Till exempel så har vi lagt praktiskt klinkergolv i entrén som dessutom är varmt och behagligt eftersom vattenburen golvvärme ligger i hela bottenvåningen. Du kan välja mellan två olika klinkerkulörer, kostnadsfritt.

Köket är välutrustat med ett svensktillverkat kök från Vedum som innehåller flera finesser som dämpade luckor och fullutdragslådor, karusell i hörnskåpet, utdragbar sopsortering med flera sorteringskärl, flexibel besticklåda och spotlights som belysning i både taket och ovanför arbetsbänken.  Vitvarorna är rostfria med antifingerprintyta och har riktigt bra energivärden. Du kan välja mellan tre olika stilar i köket – klassisk, modern eller industriell.

Båda badrummen är helkaklade med kakel på väggarna och klinker på golvet. Du kan välja mellan matt eller blankt kakel samt två olika nyanser på klinkern, kostnadsfritt. En rymlig kommod och ett praktiskt spegelskåp ingår och i badrummet på övervåningen har vi ställt in en kommod som är hela 915 mm bred, allt för att du ska få gott om plats för att prylar och saker. På övervåningen har du dessutom möjlighet att välja mellan duschdörrar eller badkar.

I vår inredningskatalog kan du läsa mer om vår höga standard och vilka val du kan göra. Alla är så klart kostnadsfria såklart!