Brf Verktygslådan
Bostäder

Interiört

Radhusen i Brf Verktygslådan är inredda med hög standard i sval skandinavisk elegans med ljusa klassiska materialval och en öppen planlösning som gör det enkelt att umgås. Bottenvåningen rymmer entré med klinkergolv och plats för klädhängare, kök med stora arbetsytor och öppen planlösning mot vardagsrummet samt generös matplats där du får plats med hela familjen. Bottenvåningen har också en rymlig tvättstuga med arbetsbänk, städskåp och värmepanna, wc/dusch med duschdörrar i klarglas och ett vardagsrum med stora ljusinsläpp och utgång till uteplatsen.

Köket är inrett i klassisk stil med vita, släta luckor och svart laminatbänkskiva. Skulle du falla mer för en mer modern stil med strama linjer och betongkänsla eller den industriella looken med grå toner och marmormönster så finns det som kostnadsfria val. Vitvarorna är rostfria med låga energivärden, diskmaskinen är helintegrerad för att smälta in i kökets utformning.

På övervåningen finner du fyra rymliga sovrum varav det ena med praktisk skjutdörrsgarderob. Får du inte plats med all förvaring i garderoberna så finns här också en rymlig klädkammare. Badrummet har en bredare kommod och spegelskåp som gör att du får plats med alla prylar och saker. Här har du möjligheten att kostnadsfritt välja mellan duschdörrar och badkar.

Exteriört

De vackra putsade fasaderna går i varma harmoniska kulörer med en avvikande omfattning kring entrédörren i eklaserad träpanel. Entrén har ett plåtbeklätt tak med spotlights. Hustaken är plåtbeklädda i silvernyans, likaså stup- och hängrännor.

Utformningen av tomtmarken varierar mellan de olika husen men samtliga får färdigställd gräsmatta på baksidan och plattbelagd framsida med entrégolv i trätrall, uteplats med trätrall, eget trädgårdsförråd samt låsbar brevlåda.