Limhamns Lycka Elinegård

På Limhamn i södra Malmös nya stadsdel Elinegård möter du ett skönare stadsliv. Med lummig grönska, små torg och storslagna solnedgångar. Här, där det ena kvarteret inte liknar det andra, hittar du helt nya hem i alla slags former och storlekar.

Götenehus kommer här att bygga totalt 54 stadsradhus med äganderätt. Husen är välplanerade, nordiskt ljusa hem med en exklusiv exteriör där hållbara material åldras vackert med tiden. Bostäderna är av varierande storlek mellan 106 och 150 kvm med skräddarsydda uteplatser. Här är allt planerat in i minsta detalj och färdigställt så att det ska vara enkelt att bara flytta in.

Utelivet är en del av det sköna med Elinegård. Ta bara på dig skorna! På ena sidan öppna ytor och fri sikt över Kalkbrottet. På andra sidan intima gaturum och små parker där olika sorters grönska skapar överraskningar och variation.

 

Bra kommunikationer gör vardagen smidigare. Vill du inte köra själv varje dag kan du kombinera buss eller cykel med tåg och komplettera med bilpoolsbil när du behöver. Och med Hyllie som granne bor du nära till Köpenhamns flygplats.

Just nu byggs det för fullt i Elinegård. Och inte bara bostäder. Så snart kommer det att bli ett helt litet stadsliv här. Med skola och två förskolor, matbutik och caféer. Allt du behöver med andra ord. Precis utanför dörren.

Säljstart planeras till april 2020.

Pris

Från 4 295 000 kr.

Anmäl ditt intresse

Gör en intresseanmälan i formuläret här bredvid så återkommer vi med mer information till dig när det närmar sig säljstart!