Brf Åkarps Ängslycka etapp 2

Nytt och modernt boende i Åkarp

Som en liten idyll med lugna och trivsamma omgivningar ligger Åkarp inbäddat mellan Malmö och Lund. Med sitt strategiska läge har orten alltid varit populär bland barnfamiljer, men också den äldre generationen trivs i samhället och bor gärna kvar när barnen vuxit upp och flyttat hemifrån.

Snart släpper vi etapp 2!

I denna grönskande miljö finns sedan tidigare första etappen med totalt 31 bostadsrätter som alla är slutsålda. Nu släpper vi etapp två! Båda etapperna kommer att ingå i samma bostadsrättsförening.

I etapp 2 planerar vi för elva bostadsrätter mellan 77 och 112 kvm i radhus- och parhusutförande. Säljstart planeras till våren 2019.

Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse nu så återkommer vi med information!

Informationsmöte 10 april

Ett informationsmöte inför säljstarten hålls onsdagen den 10 april kl 17:30 på Våningen & Villans kontor på Mariedalsvägen 45 i Malmö. Vi finns på plats tillsammans med Sparbanken Skåne samt Svenska Kakel som informerar om sina produkter och tillvalen i projektet.

Anmäl att du kommer till informationsmötet senast den 8 april till nybyggt@vaningen.se. Antalet platser är begränsade. Vi bjuder på fika!

Välkommen!