Brf Barnabäckens Lycka
Bostäder

barnabackenslycka-bildspel-6

barnabackenslycka-bildspel-7

Arkitektens tankar

I natursköna Ingared bor du i ett klassiskt radhus med vacker spröjssättning. Här har du närhet till både badplats och skola. Samtliga hus kläs med en liggande träpanel som ger ett miljövänligt boende samt bidrar till att behålla den naturbetonade karaktären i området. Husen färgsätts i en ljus grå/beige kulör och dörrar samt fönster får en mörkgrå kulör. De naturnära färgerna smälter in fint i den omgivande skogen.

Radhusen har en bostadsyta på 110 kvm med en modern och öppen planlösning. Köket är orienterat mot gatan och ligger i direkt anslutning till det stora vardagsrummet. I vardagsrummet finns plats för både matplats och tv-hörna. Stora fönster i vardagsrummet ger ett härligt ljusinsläpp. På entréplan finns även en tillgänglig wc/dusch med tvättmaskin och torktumlare samt ett förråd.

barnabackenslycka-exempelny

Exempel på planlösning.

Via den centralt placerade trappan når man övervåningen. Här finns tre sovrum, ett rymligt wc/dusch samt ett allrum som kan göras om till ett fjärde sovrum.

Alla husen har en egen tomt med uteplats och trädgårdssida i söder- eller västerläge som nås via vardagsrummet. Hit når solens strålar större delen av dagen. Här kan du ha härliga middagar tillsammans med vänner eller kanske bara sätta dig ner med en kopp kaffe och njuta av lugnet. Låga häckar samt ett praktiskt förråd skiljer av gräsmattan mot grannarna.

Arkitekt MSA Sara Jansson