Brf Verktygslådan
Bostäder

Interiört

Radhusen i brf Verktygslådan präglas av ett klas­siskt utryck i en modern tappning. Husen upplevs som rymliga och ljusa med stora fönsterpartier och utgång till den egna trädgården. Den höga standarden är genomgående och märks i varje enskilt rum.

Från entrén och hallen ser du rakt genom huset till trädgården på andra sidan. En öppen planlösning och en takhöjd på 2,50 me­ter skapar luftiga ytor och en trivsam rymd. Mellan kök och vardagsrum finns en bardisk som gör det enkelt att umgås och ha kontakt med fa­milj och vänner, samtidigt som man lagar mat eller fixar disken.

Radhusen har en större uteplats på baksidan av huset, perfekt när du vill umgås med familj och vänner, eller lära känna dina nya grannar.

I anslutning till huset finns ett trädgårdsförråd och i området föreningens parkeringar.

Exteriört

Att bo i våra radhus ska vara både enkelt och ro­givande. När vi tagit fram våra hus har vi tänkt lite extra på att det utvändiga skall vara unikt, bestän­digt lättskött och praktiskt. Därför har vi noga tänkt igenom både utformning och materialval.

Till fasaderna har vi valt en vacker putsfasad som vi klädde i vackra färger. Det gör att ditt radhus känns både unikt och personligt. På den egna lilla tomten rullar vi ut gräsmatta och på ett flertal ställen planterar vi häckar som ramar in området i vacker grönska.

På framsidan lägger vi praktisk marksten som mjukar upp och ger ett varmt och välkomnande intryck, vid entrén lägger vi en trätrall där du kan skrapa av dig smuts och grus.

För att göra uteplatsen till en privat oas reser vi insynsskärmar i trä mellan husen. På baksidan hittar du också ett eget trädgårdsförråd där du kan förvara allt från utemöbler och redskap till bildäck och cyklar.