Väppeby Park
Bostäder

Par- och kedjehus 122 kvm

Våra par- och kedjehus i Väppeby Park är moderna hus med traditionellt utryck. Huset rymmer alla de funktioner som den moderna familjen ställer på sitt boende idag: öppen planlösning, generösa förvaringsytor, allrum för barnen och ett kök som klippt och skuret för umgänge.

Utvändigt har vi valt en traditionell tegelfasad i rött schatterat tegel. Tegel är ett hållbart och miljövänligt material som är praktiskt taget underhållsfritt. Kring fönster och knutar ligger vackert markerad omfattning.

vappeby-bildspel-13

Innanför entrédörren har man genomsikt till baksidan vilket skapar ett ljust och luftigt intryck. Här finns det plats för hatthylla och garderob om man önskar. I anslutning till entrén ligger wc/dusch och därefter tvättstuga. Köket är vi extra stolta över, det har generösa arbetsytor och den extra djupa bänkskivan ger utrymme till både barstolar och bakplåtar. Även här slås man av ljuset som flödar in från både matplats och vardagsrum. Kedjehuset har fönster även på sidorna vilket gör att ljuset når rummen från fler väderstreck.

Övervåningen rymmer tre sovrum som standard men behöver du ett extra går det att omvandla allrummet till ett sovrum som tillval. Förvaringen är väl tilltagen med två ordentliga klädkammare.

Uppvärmning

Bottenvåningen har vattenburen golvvärme medan övervåningen har radiatorer i de torra utrymmena. Badrumsgolvet på övervåningen har komfortvärmeslingor som standard.

Tomten

Intill huset finns det plats för två bilar varav en i carporten. Uppfarten och parkeringen är belagt med stenmjöl. Tomten är planerad med färdig gräsmatta samt grusade ytor för två uteplatser. Här finns också ett utvändigt förråd för t.ex. cyklar, trädgårdsredskap och utemöbler.

vappeby-bildspel-12