Väppeby Park
Aktuellt

29 april 2019

Våren bjöd på sitt vackraste väder när vi drog igång vår lyckade våryra i Väppeby i söndags. Vi bjöd på korv med bröd och dricka, vilket var väldigt uppskattat i vårvärmen. Under dagen hade vi besök av ett flertal intressenter som nyfiket tittade runt i vårt fina visningshus.

Götenehus projektutvecklare Kent Björvang, kundansvarig Carin Barklund samt mäklaren Nina Strange från Husman Hagberg fanns på plats för att svara på frågor och informera om projektet och vårt erbjudande där.

Dagen var mycket lyckat och bjöd på härliga besökare, intressanta samtal och mycket skratt.

 


17 april 2019

I fredags hade vi den stora glädjen att lämna över nycklarna till ytterligare en nöjd och lycklig familj. Våren är en extra härlig tid att få flytta in i ett nytt hus och vi önskar familjen stort lycka till i sitt nya hem. Vi hoppas att ni kommer att trivas!


16 april 2018

vappeby-aktuellt-180416

Lördagen den 14 april genomförde vi ett lyckat event för projektet Väppeby Park i Bålsta. Mellan klockan 11 och 15 stod vi i Bålsta Centrum och pratade med många nyfikna förbipasserande som ställde frågor och visade stort intresse. Jätteroligt tycker vi!

I första etappen har vi endast två hus kvar att sälja och nu har vi börjat ta in bokningar för etapp två!

 


 

1 mars 2018

Igår levererades äntligen första huset i Väppeby Park med från vår husfabrik i Götene. Hus nummer 7 är det första som monteras, och det kommer även bli vårt visningshus för projektet.

vappeby-aktuellt-180301a

vappeby-aktuellt-180301b

Även om vädret inte var på vår sida med både kyla och rejäl blåst så gick montaget enligt plan. Arbetslaget som reser husen är vana montörer som har byggt många Götenehus tidigare, vilket känns tryggt och bra.

Nästa hus att levereras är nummer 8 och det kommer onsdagen den 7 mars. Vill du titta på husmontaget så tänk på att hålla dig på avstånd och utanför byggets avspärrningar och beträd inte själva arbetsplatsen då husmontage innebär många tunga och höga lyft av t.ex. väggelement.

 


14 december 2017

vappeby-aktuellt-171214

Äntligen har vi satt spaden i marken för vårt projekt Väppeby Park i Bålsta. Vår markentreprenör arbetar för fullt med marken och infrastrukturen. Första husleverans är beräknad till slutet av februari 2018.

Det ska bli så spännande att följa projektet Väppeby och följa med på resan till ett nytt bostadsområde i Bålsta!

 


8 oktober 2017

vappeby-aktuellt-171008

Säljstart etapp 2

Söndagen den 8/10 släppte vi etapp 2 till försäljning i Väppeby Park. Trots det dåliga vädret var det en tapper skara intressenter som letade sig det blivande bostadsprojektet.

På plats bjöds det på korv med bröd, hembakade bullar, kaffe och dricka.

Vi är väldigt stolta och nöjda över projektet så det är med spänd förväntan vi snart drar igång med markarbetena.