Östra Mörtnäs
Bostäder

 

Charmig och läcker arkitektur med hänförande ljus och rymd genom öppna sällskapsytor och stora fönsterpartier kännetecknar dessa hus. Vi har även skapat en genomtänkt och effektiv planlösning med fina sällskapsutrymmen på entréplanet samt duschrum, tvättrum och bra förvaring.

På överplan finns ett stort badrum, tre sovrum samt ett allrum som vid behov kan göras om till ett extra sovrum. En generös klädkammare tar hand om det mesta.

På golvet ligger ekparkett i alla rum utom våtrum och hall där det i stället är praktisk klinker. Hela entréplanet har vattenburen golvvärme och det övre planet har stödradiatorer förutom i badrum där det är elektrisk komfortvärme o golvet.

Husen har två uteplatser, en stor mot öster på framsidan med trätrall och morgonsol samt en stenlagd uteplats mot väster på baksidan.

Tomten kommer att vara iordningställd med gräsmatta, avskiljande häckar samt uppfart med plats för två bilar, varav den ena i carport. Tillhörande kallförråd finns vid carport. Fiber finns förberett.