Glasbergahöjden
Bostäder

Husen på Glasbergahöjden är generösa och moderna tvåplansvillor med vackra ljusinsläpp, trendigt kök samt massor av förvaring för kläder och prylar. Tack vare de stora umgängesytorna samt de många sovrummen för övernattande gäster är det lätt att umgås med familj, släkt och vänner.

I entrén möts du av en rymlig hall med praktiskt klinkergolv, skjutdörrsgarderob, ingång till wc/dusch och en öppen trappa till övervåningen.

Köket är husets viktigaste rum och därför har vi lagt extra mycket kärlek och omtanke här. Stora arbetsytor gör det enkelt att arbeta i köket och vid den praktiska bardelen kan barnen läsa läxor, titta på datorn eller varför inte duka upp buffén här?

Intill köket ligger tvättstugan med grovingång för de tillfällen du kommer hem med leriga kläder eller smutsig barnvagn. Vardagsrummet har stora ljusinsläpp och det kan enkelt delas av till ett extra sovrum om du har behov av det.

Övervåningen rymmer fyra sovrum och ett stort lättmöblerat allrum. I det större sovrummet finns en skjutdörrsgarderob och i de mindre finns klädförvaring som tillval. Här finns också ett badrum där du kan välja en extra stor kommod för den stora familjen!