Glasberga Sjöstad etapp 4
Bostäder

glasberga4-bildspel2

Utmed Haspelgatan bygger vi sex nya 2-planshus med hög standard och fina materialval.

Bostäderna består av moderna, välplanerade och generösa hus om 150 kvm. Bottenvåningen rymmer ett stort kök med väl tilltagna arbetsytor och ugn och mikro placerade i högskåp med praktisk arbetshöjd. Vitvarorna har bra energivärden och utförande i vitt. De många lådorna och skåpen rymmer all utrustning du kan tänkas behöva, från kastruller till glas och porslin.

Vardagsrummet är lätt att möblera och har ljusinsläpp i flera väderstreck samt altandörr ut till trädgården.

På bottenvåningen finns också en tvättstuga med separat grovingång, perfekt när du kommer hem med leriga barn eller varit ute på skogspromenad.

Huset har tre sovrum som standard men möjlighet till ytterligare två sovrum finns som tillval.

Badrummen är utrustade med kommod och spegelskåp i vitt, golvstående wc-stol samt duscharmatur. Båda är helkaklade med klinker på golven. Ett badkar ingår som standard på övervåningen men föredrar du duschdörrar så finns det som tillval.

Bottenvåningen har vattenburen golvvärme medan övervåningen har radiatorer i de torra utrymmena. Badrumsgolvet på övervåningen har komfortvärmeslingor som standard.

Intill huset finns det plats för två bilar varav en i carporten. Uppfart och parkering är belagda med stenmjöl. Tomten är planerad med jord för framtida gräsmatta och har grusade ytor för två uteplatser. Här finns också ett separat förråd för cyklar, trädgårdsredskap, utemöbler och så vidare.

glasberga4-bildspel3