Sofiestrand
Aktuellt

12 februari 2019

Nu är tre hus levererade från vår fabrik till Sofiestrand. Ett av dem har precis tillträtts av de nya ägarna och två håller på att färdigställas.

Vi håller även på att inreda ett visningshus som ska stå klart under mars månad. Vi planerar regelbundna visningar under våren, men vill du besöka huset under andra tider är du givetvis välkommen att kontakta vår mäklare eller oss på Götenehus.


12 november 2018

Just nu händer det mycket ute på byggplatsen. Hus 1 och 2 är stomresta och innerväggarna har kommit på plats. Hus 8 har vi gjutit grunden till och huset levereras från vår husfabrik i Götene om ett par veckor. Allt rullar på precis som det ska enligt tidplanen!

 


8 augusti 2018

I veckan börjar markarbetet för de två första husen i Sofiestrand. Vi passade på att ta några bilder innan byggnationen startar. Om ett drygt ett halvår kommer här ligga ett helt nytt, sjönära kvarter!

 


 

31 januari 2018

sofiestrand-aktuellt-180131

Nu är de åtta klassiska enplanshusen i Källby ute till försäljning. På gårdagskvällens säljstartsmöte presenterade projektutvecklare Karolin Strandhag det nya projektets utformning och läge samt hur ett köp av en nyproducerad villa från Götenehus går till. Mäklare Rebecca Detterberg och Olof Edlund fanns på plats för att ta emot intresseanmälningar och Sparbanken Lidköping var representerad genom Johan Hjelmaeus, privatrådgivare.

I Götene Tidning kan man idag läsa om projektet och dess fantastiska läge med promenadavstånd både till småbåtshamn, badplats, och kollektiva kommunikationer.

För mer information och beräkning av boendekostnader besök gärna Fastighetsbyråns hemsida eller hör av dig till dem så berättar de mer.