Sjölyckan
Område & läge

Våra hus kommer att ligga i Mariestads nybyggnadsområde Sjölyckan mellan Högelids bostadsområde och Värnen. Området är beläget på en bergsrygg vilket ger en vacker sjöutsikt över innanhavet i väster. Du hittar närmsta badplats dryga 2,5 km från ditt boende och skogen ligger alldeles runt knuten. För dig som är aktiv finns friluftsanläggning med elljusspår i närheten, slingor som på vintern prepareras till skidspår.

I Sjölyckan bor du praktiskt. Stadens centrum med butiker, restauranger ock kultur ligger bara några busshållplatser bort. Barnomsorg och grundskola finns på kortare cykelavstånd. Här har du förutsättningar att skapa en smidig vardag som ger tid över till det du tycker allra mest om.

Sjölyckans bostadsområde kommer få ett mångfacetterat utseende. Området är en del av Mariestads satsning på att utöka staden med 2000 bostäder till år 2025. Här blandas privata villaprojekt med olika husleverantörers bostadprojekt. Den nya stadsdelen får därmed en nyanserad och hemtrevlig känsla.

Våra klimatsmarta hus i trä uppförs med ett modernt snitt och formas kring en levande kvartersmiljö där gemenskap och lek är en naturlig del av boendet.

Här i ditt nya Götenehus i Mariestad, Vänerns pärla, kommer du att trivas!