Brf Sjölunda Lycka
Aktuellt

Juni 2018

Den 18-19 juni fick Brf Sjölunda Lyckas alla bostadsrättsmedlemmar tillträde till sina nya lägenheter.

Götenehus önskar nu alla nyinflyttade stort lycka till med det nya boendet!

 


5 juni 2018

sjolundalycka-aktuellt180605

Nu närmar det sig inflyttning med allt vad det innebär – städa, packa och bära. Men det närmar sig också morgondopp i Värnen och frukost på balkongen. För de förväntansfulla nyblivna bostadsrättsmedlemmarna är det nu mindre än två veckor kvar till de tillträder sina nya lägenheter och på byggplats görs i dagarna en granskande förbesiktning av lägenheterna. Byggarbetarna jobbar för fullt med det sista markarbetet, de sista installationerna och slutfinishen på snickeriet. Det närmar sig inflyttning i BRF Sjölunda Lycka!

 


23 mars 2018

Kök och badrumskommoder i hus 1 och hus 3 är nu på plats och bostäderna börjar ta form. Nu är det mindre än tre månader kvar till det är dags för medlemmarna i Brf Sjölunda Lycka att flytta in!

sjolundalycka-aktuellt180323a

sjolundalycka-aktuellt180323b

 


 

2 mars 2018

Denna kalla fredagseftermiddag fick de blivande medlemmarna i Brf Sjölunda Lycka för första gången en glimt av hur deras framtida boende kommer att bli. Utrustade med tumstock fick kunderna möjlighet att komma in och uppleva både en två, trea och fyra.

Stort tack till alla som gjorde visningen möjlig – entreprenad, mäklare och framförallt de kunder vars lägenheter vi fick möjlighet att öppna dörren till!

 


13 februari 2018

Vi har nu fått en definitivt tillträdesdag för Brf Sjölunda Lycka i mitten av juni. Känslan av att det nya boendet snart blir verklighet är påtagande hos de nya medlemmarna. En känsla som kommer att stärks med en visning av tre utvalda lägenheter för alla nya medlemmar i bostadsrättsföreningen.

Visningen sker fredagen den 2 mars då representanter från Götenehus samt Fastighetsbyrån finns på plats för att visa runt och svara på frågor.

 


10 januari 2018

sjolundalycka-aktuellt180110

Byggnationen av Brf Sjölunda Lycka löper på enligt tidsplan. Redan i slutet av januari kommer hantverkarna lägga de första parkettgolven och veckan därpå levereras de första köken till byggplats.

Vi planerar för en byggplatsvisning i mars månad och återkommer med mer info!

 


5 oktober 2017

sjolundalycka-aktuellt171006

Takstolskalas!

Nu är alla sex byggnader på plats. Götenehus bjöd byggare och övriga underentreprenörer på smörgåstårta i härligt höstväder.

 


22 augusti 2017

Huskroppen som rymmer lägenhet 11-14 har nu stomrests, och grunden för lägenhet 7-10 och 19-22 är snart klara. Nästa stomleverans till Sjölunda Lycka lämnar husfabriken i Götene i mitten av september.

sjolundalycka-aktuellt170822a

sjolundalycka-aktuellt170822b

sjolundalycka-aktuellt170822c

 


2 augusti 2017

sjolundalycka-aktuellt170802

Grunder och byggställningar står klara inför nästa stomleverans som kommer under vecka 32.

 


15 juni 2017

sjolundalycka-aktuellt170615

Bygget fortskrider

Bygget av första huskroppen med fyra lägenheter fortskrider enligt plan!

 


18 maj 2017

Stomleverans!

På årets första riktiga sommardag levererades den första huskroppen från vår fabrik i Götene!

 

 


5 april 2017

sjolundalycka-aktuellt170405

Första spadtaget

Onsdagen den 5 april togs det symboliska första spadtaget till Brf Sjölunda Lycka.

Inbjudna bostadsrättsinnehavare samt representanter för Fastighetsbyrån och Sparbanken Lidköping såg på när Götenehus vd Claes Hansson, blivande kommunalrådet Jonas Sundström och en av kunderna satte spaden i backen.

Nu är vi igång på allvar!

 


8 mars 2017

sjolundalycka-aktuellt170308

Markarbetena påbörjade

Nu har vi börjat med markarbetena, och byggnationen av Brf Sjölunda Lycka har dragit igång på riktigt.

 


29 november 2016

sjolundalycka-aktuellt161129

Sju lägenheter bokade

Redan en vecka efter säljstarten är sju lägenheter i Brf Sjölunda Lycka bokade och intresset är fortfarande mycket stort.

– Det är fantastiskt roligt. Vi märker ett stort intresse för projektet i Sjölunda och det verkar som att nybyggda bostadsrätter är ett bra komplement till bostadsmarknaden i Lidköping just nu,” säger Lars Bonander, försäljningsansvarig.

Fortfarande finns chansen att boka en lägenhet och mäklarna på Fastighetsbyrån arbetar nu för fullt med nya kunder som har frågor om projektet.

 


15 november 2016

sjolundalycka-aktuellt161115

Säljstart!

På säljstarten informerade Lars Bonander (Götenehus) och Rebecca Detterberg (Fastighetsbyrån) om projekt Brf Sjölunda Lycka.

Det blev en mycket lyckad kväll med stort intresse. Det kom ca 25 familjer och vi fick in sju intresseanmälningar. Sista inlämningsdagen är på fredag 18 november för den som vill vara med i lottning och tilldelning av lägenhet.

Efter informationen bjöds det på kaffe och fralla,  och projektutvecklare, kundansvariga samt mäklare fanns på plats för att svara på frågor.