Brf Trädgårdsrosens Lycka
Område & läge

tradgardsrosenslycka-sitplan4

Brf Trädgårdsrosens Lycka ligger endast tre kilometer från centrum dit du enkelt tar dig med stadsbuss. Centrala Helsingborg innehåller ett rikt utbud av restauranger, shopping och nöjen. Närheten till Helsingör med Kronborgs slott i blickfånget är ständigt påtaglig. Är du golfintresserad finns Vasatorps golfbana endast ett längre stenkast från din nya bostad.

Från Trädgårdsrosen pendlar du både enkelt och snabbt med såväl tåg som bil till Landskrona, Lund, Eslöv, Malmö och stora delar av Danmark – inklusive Köpenhamn.

tradgardsrosenslycka-flygbild

När det här nya, spännande området står klart kommer det att sjuda av liv och rörelse. Flerfamiljshus blandas med radhus och friliggande villor samtidigt som den vardagliga servicen finns nära till hands i form av skola, affärer, matställen och liknande. Gemensamt för hela området är ett grönt tänkande, som återspeglar sig i stora grönytor, gångstigar och cykelavstånd till många aktiviteter.

Våra hem formas kring en levande gårdsmiljö där gemenskap och lek är en naturlig del av boendet. De vackra, moderna fasaderna skapar en tidlös utstrålning för ett bestående värde. Du får dessutom ett bekvämt boende med bostadsrättens alla fördelar.

Här kommer du att trivas!