Brf Trädgårdsrosens Lycka
Bostäder

Lägenheterna

Den öppna planlösningen i kombination med takhöjden på 2,45 meter skapar luftiga ytor och ett trivsamt ljusinsläpp. Lägenheterna upplevs som stora och ljusa, oavsett om de består av två, tre eller fyra rum och kök.

Vi har gestaltat lägenheterna utifrån några grundläggande kvaliteter. Bostaden har till exempel nära samband mellan kök och vardagsrum för att uppmuntra till gemenskap i de sociala rummen. Dessutom har vi eftersträvat genomgående siktlinjer från fasad till fasad för att skapa god kontakt mellan inne och ute. Viktigt är också en funktionell och genomtänkt förvaringslösning.

Den höga standarden är genomgående och märks i varje enskilt rum. Från ekparketten i vardagsrummet och Vedumköket med vitvaror från Electrolux, till badrummet med inredning från Vedum, porslin från Gustavsberg och egen tvättmaskin och torktumlare.

Samtliga lägenheter har tillgång till uteplatser. Till varje bostad hör förråd samt ett gemensamt miljöhus. Parkering finns att hyra.

Tack vare husens kvalitets- och miljöcertifiering kan du räkna med en låg energiförbrukning året om.

2 rum och kök, 54 kvm

I tvårumslägenheten ligger kök och vardagsrum i fil med en genomgående siktlinje från fasad till fasad.  Utsikten till entrésidan och uteplatsen blir på så sätt konstant närvarande i sällskapsrummen. I sovrummet är förvaringen samlad i en garderobsvägg med skjutdörrar.

2 rum och kök med ingång på gaveln, 54 kvm

I denna tvårummare ligger kök tillsammans med vardagsrum. Entrén är förlagd lite mera privat mot gaveln och har en klädkammare i anslutning ingången. I sovrummet är förvaringen samlad i en garderobsvägg.

3 rum och kök, 68 kvm

Trerumslägenheten har ett vinkelkök som ligger tillsammans med vardagsrummet mot ena fasadsidan. Rummet får en fin rymd i och med den öppna planlösningen. Sovrummen är placerade intill varandra och i entrén finns en klädkammare.

4 rum och kök, 82 kvm

Fyrarumslägenheten har ett större kök som ligger tillsammans med vardagsrummet mot ena fasadsidan. Rummet får en fin rymd i och med den öppna planlösningen. I det stora sovrummet finns praktiska skjutdörrsgarderober och kopplat till entrén finns en rejäl klädkammare. Denna lägenhet har även ett extra WC nära de två mindre sovrummen.

4 rum och kök i etage med ingång på gaveln, 96 kvm

Etagelägenheterna har en fin bonus i form av två balkonger som vetter mot två olika väderstreck. Entrén är förlagd lite mera privat mot gaveln och har en praktisk klädkammare i anslutning till ingången. Köket är placerat tillsammans med vardagsrummet med öppen planlösning och stort ljusinsläpp. I entréplanet finns även ett sovrum. Övre planet består av ytterligare två sovrum samt wc/d. Från det stora sovrummet kan man kliva direkt ut till den härliga balkongen. Även på detta plan finns en klädkammare för praktisk förvaring. Fördelen med denna planlösning är att man har de flesta sovrummen samlade på övre planet och samvarodelen på entréplanet.