Brf Trädgårdsrosens Lycka
Aktuellt

20 augusti 2018

Efter den varmaste sommaren i mannaminne fortskrider bygget i Vasatorp som planerat. Redan innan sommaren så var alla huskropparna i Trädgårdsrosens Lycka på plats. Just nu målas fasader och inom kort så ska trappor och loftgångar monteras. Invändigt monteras väggar och väldigt mycket elkablar dras när det endast är gips på ena sidan av väggen. Även ventilation och vvs-rör dras innan innertak monteras och väggarna får gips på båda sidorna.

Killarna på bilden är de som ser till att husen växer fram och så småningom bli inflyttningsklara. När detta foto togs var det lunchdags!

Det här kommer att bli ett område att trivas i!

 


29 mars 2018

tradgardsrosen-aktuellt180329

De senaste veckorna har det hänt grejor på byggplatsen – nu står två av sex huskroppar på plats! Fler leveranser kommer löpande under vår och sommar och under tiden pågår diverse snickeriarbeten både in- och utvändigt. Vi ser med spänning fram emot att se fler hus komma på plats allteftersom området växer fram.

Glad Påsk önskar vi er alla!

 


 

28 augusti 2017

tradgardsrosen-aktuellt170828

Öppet hus

Måndagen den 28 augusti var det Öppet Hus hos mäklaren Våningen & Villan där vi bjöd på goda wraps, bubbelvatten och cider.

Mötet lockade ett stort antal sällskap i alla åldrar vilket vi tycker är jätteroligt. Frågorna flödade hela tiden och både vi på Götenehus och mäklarna gick runt och gav så bra svar som vi bara kunde!