Brf Smedens Lycka 2
Bostäder

Den öppna planlösningen i kombination med takhöjden på 2,45 meter i lägenheterna och 2,50 meter i radhusen skapar luftiga ytor och ett trivsamt ljusinsläpp. Lägenheterna och radhusen upplevs som stora och ljusa, oavsett om de består av två, tre eller fyra rum och kök.

Vi har gestaltat lägenheterna utifrån några grundläggande kvaliteter. Bostaden har till exempel nära samband mellan kök och vardagsrum för att uppmuntra till gemenskap i de sociala rummen. Dessutom har vi eftersträvat genomgående siktlinjer från fasad till fasad för att skapa god kontakt mellan inne och

ute. Viktigt är också en funktionell och genomtänkt förvaringslösning.

Den höga standarden är genomgående och märks i varje enskilt rum. Från ekparketten i vardagsrummet och Vedumköket med vitvaror från Electrolux, till badrummet med inredning från Vedum, porslin från Gustavsberg och egen tvättmaskin och torktumlare.

Samtliga lägenheter har tillgång till uteplats/balkong. Till varje bostad hör ett förråd samt ett miljöhus.

Tack vare husens kvalitets- och miljöcertifiering kan du räkna med en låg energiförbrukning året om.

 

Tre rum och kök, 80 kvm

Radhus 9-13

Detta yteffektiva radhus har en fin siktlinje genom huset – från entrén ser du hela vägen ut i trädgården. Mot trädgårdssidan ligger vardagsrum och kök i öppen planlösning. Matplatsen är ljus och har fönster åt två håll. Det stora sovrummet har gott om förvaring med klädkammare och garderober. Till huset hör en egen trädgård med uteplats i sydväst samt förråd och bilplats på gatusidan.

Tre rum och kök, 68 kvm

Lägenhet 14-17 samt 19-22

Trerumslägenheten har ett vinkelkök som ligger tillsammans med vardagsrummet mot ena fasadsidan. Rummet får en fin rymd i och med den öppna planlösningen. Sovrummen är placerade intill varandra och i ett av sovrummen finns en klädkammare.

Två rum och kök, 54 kvm

Lägenhet 18 samt 23-25

I denna tvårummare ligger kök tillsammans med vardagsrum. Entrén är förlagd lite mera privat mot gaveln och har en klädkammare i anslutning ingången. I sovrummet är förvaringen samlad i en garderobsvägg.

Fyra rum och kök, 82 kvm

Lägenhet 26 och 27

Etagelägenheterna om fyra rum och kök har en fin bonus i form av två balkonger som vetter mot två olika väderstreck. Entrén är förlagd lite mera privat mot gaveln och har en praktisk klädkammare i anslutning till ingången. Köket är placerat tillsammans med vardagsrummet med öppen planlösning och stort ljusinsläpp. I entréplanet finns även ett sovrum. Övre planet består av ytterligare två sovrum samt wc/d. Från det stora sovrummet kan man kliva direkt ut till den härliga balkongen. Även på detta plan finns en klädkammare för praktisk förvaring. Fördelen med denna planlösning är att man har de flesta sovrummen samlade på övre planet och samvarodelen på entréplanet.