Bara Backar
Bostäder

Här uppför Götenehus 18 suterränghus i två olika utföranden om 139 kvm respektive 168 kvm. Byggstart planeras till början av 2020.

Husen i Bara backar är trivsamma och rymliga och har placerats i en sluttning med härlig utsikt. De större husen ligger högre med de mindre husen nedanför. Alla husen ligger på backens södersida så att solens strålar träffar den egna trädgården under hela dagen. Tomterna varierar mellan 418 och 705 kvm.

Suterränghus 168 kvm (hus 1-9)

Direkt från entrén ges fri sikt genom huset och en fin utsikt över Bara och landskapet runtom. Detta är ett stort och luftigt hus med fyra sovrum och ett extra allrum. Vardagsrummet med matrumsdel har stora fönster och utgång till balkongen. Husets läge en bit upp på backen skapar en härlig utsikt över den egna trädgården och omgivningen.

En trappa ner finns ett stort allrum med utgång till uteplats och trädgård. Tre rymliga sovrum som alla har egna skjutdörrsgarderober. I suterrängplanet finns ett stort badrum och en tvättstuga med tillhörande klädkammare.

Suterränghus 139 kvm (hus 10-18)

Detta hus har en rymlig och välkomnande entré med gott om förvaring. Här finns både klädkammare och skjutdörrsgarderob som gömmer undan alla ytterkläder och skapar ordning och reda. Husets öppna planlösning ger en ljus och trivsam miljö för hela familjen att vistas i. Det fina vardagsrummet har stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp och i köket finns plats till köksö och utgång direkt till den stora altanen i söder.

Badrum och tvättstuga ligger strategiskt placerat i suterrängplanet. Här finns gott om plats även till att hänga tvätt något som ofta saknas i nybyggda hus. På övre plan finns tre rymliga sovrum och ett allrum med en stor balkong. Det största sovrummet är väl tilltaget med eget dressing room  och utgång direkt till trädgården.