Brf Åkarps Ängslycka etapp 2
Bostäder

Husen i Åkarps Ängslycka Etapp 2 är trivsamma och yteffektiva och har placerats runt en lugn innergata. De högre husen ligger i utkanten och enplanshusen innanför. Alla husen har en liten trädgård som träffas av solens strålar någon gång under dagen då de flesta ligger med trädgård åt söder.

1½-planshus 112 kvm

Detta hus har en öppen planlösning som ger en ljus och trivsam miljö för hela familjen att vistas i. Det fina vardagsrummet har fönster och utgång mot altanen, och en fantastisk volym med öppet upp till övre plan. Detta ger en trevlig kontakt mellan våningsplanen. Ett genomgående kök och vardagsrum har fina ljusinsläpp från två håll.

Wc/dusch med tvätt ligger strategiskt placerat mot gatan, vid entrén. På andra sidan, med fönster och fönsterdörr mot en altan med trädäck och skyddad insyn, ligger ett väl tilltaget sovrum med stor skjutdörrsgarderob. Rummet kan med fördel användas som TV-rum, matsal eller varför inte ett lekrum nära kök och vardagsrum.

På övre plan möts man av ett stort allrum med fransk balkong och stora takfönster som släpper in ett vackert ljus. Här finns även ett sovrum, wc/bad och klädkammare. En större familj kan välja att göra allrummet till ett arbetsrum om så önskas.

1-plans radhus 77 kvm

Dessa radhus är välplanerade och yteffektiva med en fin siktlinje rakt genom huset, från entrén ut i trädgården. Mot trädgårdssidan ligger vardagsrum och kök i öppen planlösning. Matplatsen är ljus och gavelhusen har fönster åt två håll.

Det stora och ljusa sovrummet har gott om förvaringsutrymmen med skjutdörrsgarderob. Huset rymmer stor dusch/tvätt med härlig avlastningsyta och tvättho. Trädgården mot söder har en altan med trätrall.