Brf Åkarps Ängslycka
Bostäder

Husen i Åkarps Ängslycka är trivsamma och yteffektiva och har placerats runt en lugn innergata. De högre husen ligger i yttervarvet och enplanshusen i mitten. Den gemensamma parkeringen gör bilen mindre dominant i gatumiljön och fokus kan istället läggas på hus och välgörande grönska.

Hus 1-6, 19-20

Parhus 95 kvm • 5 rum och kök

akarpsangslycka-bildspel-5

Ett mycket välplanerat parhus i 1½ plan. Nedre plan består av sällskapsytor, kök, sovrum och ett stort badrum med tvätt. Fönster i två väderstreck och öppen planlösning ger en ljus och trivsam miljö för hela familjen att vistas i. Vardagsrum och matplats ligger fint placerat mot trädgårdssidan.

På övre plan finns två sovrum och wc/dusch. Passar det dig bättre kan man med fördel välja ett öppet allrum eller för den större familjen välja tre sovrum.

Hus 7-18

Radhus 112 kvm • 4 rum och kök

akarpsangslycka-bildspel-4

Detta hus har genomgående kök och vardagsrum med fint ljusinsläpp från två håll. Badrum med tvätt ligger strategiskt placerat mot gatan, vid entrén. På andra sidan, med fönster och fönsterdörr mot trädgården, ligger ett stort sovrum med stor skjutdörrsgarderob. Rummet kan med fördel användas som TV-rum, matsal eller varför inte ett lekrum nära kök och vardagsrum. Vardagsrummet har en fantastisk volym med öppet upp till övre plan, en trevlig kontakt mellan våningsplanen.

På övre plan möts man av ett stort allrum med fransk balkong och stora takfönster som släpper in ett vackert ljus. Det finns ett sovrum, wc/dusch och klädkammare. För den större familjen kan man välja att göra två eller tre sovrum.

Hus 21-31

Radhus 80 kvm • 3 rum och kök

akarpsangslycka-bildspel-8

Ett välplanerat och yteffektivt radhus med siktlinje rakt genom huset, från entrén ser du ut i trädgården. Mot trädgårdssidan ligger vardagsrum och kök i öppen planlösning. Matplatsen är ljus och har fönster åt två håll. Det stora och ljusa föräldrasovrummet har gott om förvaringsutrymmen. Huset rymmer både dusch/tvätt och gästtoalett. Trädgård med uteplats i sydväst och ett förråd.