Brf Åkarps Ängslycka
Aktuellt

10 maj 2019

I onsdags den 8 maj hade vi husvisning för de kunder som kommer att flytta in 1½-planshusen i Brf. Åkarps Ängslycka. Vi bjöd på lite fika och en titt i husen.

Många förväntansfulla kunder med måttband i högsta hugg var på plats för att mäta och planera och skapa sig en fin känsla hur det kommer att bli att bo i husen.

 


12 april 2019

Nu närmar det sig inflyttning i de första bostäderna i brf Åkarps Ängslycka etapp ett.

Det var härligt att träffa glada Götenehusköpare på infoträffen i måndags som alla ser fram emot att flytta in i sina nya bostäder juni respektive oktober.

Extra roligt var det att överraska dem med att Götenehus bjuder på hantverkshjälp i samband med inflyttning så att flytten blir ännu smidigare!

 


1 mars 2019

Nu har alla husen levereras från vår fabrik i Götene och stomrests. Enplanshusen kom på plats sist.

Hus 13-20 håller just nu på att färdigställas med lister och annat finlir. I hus 1-12 pågår målning för fullt. Det är ytterväggarna som kommit för hus 21-31 så nu är det väggarna på insidan och mycket annat som ska byggas. Det ska bland annat dras vatten-, el- och fiberrör i innerväggar.

Det är mycket jobb som ligger bakom att färdigställa ett hus – stort som litet!

 


6 december 2018

Onsdagen den 5 december höll vi en informationsträff angående projektet Brf Åkarps Ängslycka. Vi berättade om hur vi ligger till tidsmässigt och hur kostnadskalkylen ser ut, informerade om någon uppdatering produkter och så vidare. Många kom på vår lilla träff där vi även bjöd på kaffe, te och wienerbröd.


27 september 2018

På vår bygginformationsträff den 27 september var nästan alla på plats, vilket innebar att det blev första gången som alla blivande grannar fick träffa varandra. Spännande!

Vi bjöd på en supergod kardemummaknut, kaffe och te och informerade om när husen beräknas komma från vår fabrik i Götene.

Hus 13-20 är levererade
Hus 7-12 levereras löpande under oktober 2018
Hus 1-6 levereras löpande under november 2018
Hus 25-31 levereras löpande under februari/mars 2019

 


13 september 2018

Häromdagen kom hus 17 och 18 på lastbilar från vår husfabrik i Götene, så nu står totalt fyra hus på plats på bygget. Känslan för hur området kommer att se ut när det står klart börjar så sakteliga infinna sig, men än är det en bit kvar!

 


28 augusti 2018

Nu är förråden till hus 13-20 monterade och grunderna till hus 20-17 är gjutna.

I nästa vecka kommer den första leveransen från vår husfabrik i Götene med stommarna till hus 20 och 19. Hus 18 och 17 monteras under veckan därpå.

Det ska bli roligt att se huskropparna komma på plats!

 


16 och 17 januari 2018

akarpsangslycka-aktuellt-180117

Säljstart!

Både tisdag och onsdag kväll hade vi säljstartsmöten hos mäklaren Våningen & Villan. Det blev två mycket lyckade kvällar med ett väldigt stort intresse för brf Åkarps Ängslycka. Vi bjöd på kondisbitar, kaffe, bubbelvatten och cider.

Mingelmötena lockade ett stort antal sällskap i alla åldrar vilket vi tycker är jätteroligt. Frågorna flödade hela tiden och både vi på Götenehus och mäklarna gick runt och gav så bra svar som vi bara kunde. Sparbanken Skåne var också med hade sina representanter på plats och erbjöd sina tjänster och förmånliga lån.