Svarte Mosse villastad
Bostäder

Hus 1-8 samt 9-20

lansmansgarden-bildspel-6

Hus 1-8: Friliggande 2-planshus • 138 kvm • 5 rum o kök
Hus 9-20: Friliggande 2-planshus • 122 kvm • 5 rum o kök

Välplanerade och praktiska hus med fem rum o kök för barnfamiljen.

Det första man ser är en fin gavelfasad med entré och uteplats mot gatan. Från hallen ser man rakt genom huset till baksidans trädgård vilket ger en härlig känsla av volym och ljus. Till vänster vid entrén finns wc/d och en stor tvättstuga som även fungerar som groventré – praktiskt för barnfamiljen med mycket spring ut och in. Åt höger ligger köket med bardisk som ger en härlig öppen yta mot vardagsrummet.

På andra våningen finns fyra rejält tilltagna sovrum, två klädkammare samt en wc/d där möjlighet finns att byta ut dusch mot bad. Sovrummet bredvid trappan kan även ändras till ett allrum.

Hus 21-32

lansmansgarden-bildspel-5

2-plans radhus • 110 kvm • 4 rum och kök

Ett välplanerat och praktiskt hus med fyra rum och kök för barnfamiljen.

Även dessa hus har en fin entré med uteplats mot gatan. Från hallen ser man rakt genom huset till baksidans trädgård vilket ger en härlig känsla av volym och ljus. Till höger vid entrén finns wc/d och till vänster ligger köket med en öppen bardisk mot vardagsrummet. Här finns också en separat matplats med fönster åt gatan. På övervåningen finns tre rejält tilltagna sovrum, en klädkammare samt wc/d/tvätt i praktisk närhet till sovrummen. Sovrummet bredvid trappan kan öppnas upp till ett allrum.

Husets uteförråd är beläget på trädgårdssidan. Carport och ytterligare en bilplats är praktiskt beläget i gemensam länga vid sidan av husraderna.