Kvarteret Åberg
Bostäder

Extra stora balkonger mot Bäveån

Det är inte ofta man får chansen att flytta in i en nybyggd lägenhet mitt i centrala Uddevalla. I första etappen av Kvarteret Åberg kan du välja bland 17 moderna bostadsrätter i storlekarna 2 rok, 3 rok eller 4 rok, belägna i en klassiskt vacker fastighet på Norra Hamngatan.

En genomgående tanke med lägenheterna har varit att ta till vara på det vackra läget på bästa sätt. Nästan alla får extra stora balkonger i soligt söderläge med utsikt över Bäveån och strandpromenadens lummiga grönska. Är du snabbt ute och väljer en av lägenheterna högst upp får du istället en magnifik takterrass. Även vardagsrummen ligger mot vattnet och släpper in gott om naturligt ljus. Sovrummen är smart placerade i den norra delen av lägenheterna för att hålla sig svala, mörka och tysta på kvällen.

Gemensamt för samtliga lägenheter är kvaliteten och den höga standarden som märks i varje enskilt rum. Från ekparketten i vardagsrummet och Vedumköket med vitvaror från Electrolux, till badrummet med porslin från Gustavsberg och egen tvättmaskin och torktumlare.

aberg-bildspel-3

Bekväma detaljer i vardagen

På Norra Hamngatan är såväl huset och lägenheterna som miljön runtomkring utformade för att du ska få en så bekväm och enkel vardag som möjligt. Genom att tillhöra en bostadsrättsförening behöver du dessutom inte tänka på saker som snöskottning, gräsklippning och trappstädning. Du kan helt enkelt använda din tid till roligare saker som att njuta av din nya lägenhet.

Parkering

Till varje lägenhet finns möjligheten att hyra en parkeringsplats i parkeringshus.

Plats för cyklar och barnvagnar

Cykelställ finns på innergården och i huset finns utrymme för barnvagnar och rullstolar.

Eget förråd

Alla får tillgång till eget rymligt förråd.

Gemensam uteplats

På innergården kommer det att finnas en gemensam uteplats med bänkar och planteringar.

aberg-bildspel-4

Alla får balkong

Samtliga lägenheter får balkong eller takterrass.

Hiss

Samtliga våningsplan får tillgång till en rymlig hiss.

Källsortering

Huset får ett eget miljörum där allt avfall sorteras och slängs.

Bredband, telefoni och TV

Det finns fiberanslutning för bredband, telefoni och TV med uttag i sovrum, vardagsrum och kök. Samtliga lägenheter får porttelefon.

Grillmöjligheter

På balkongerna och terrasserna finns det uttag för elgrill.

aberg-bildspel-5