Steningehöjden
Aktuellt

10 november 2017

steningehojden-aktuellt-171110

Fredagen den 10 november var det äntligen dags för inflyttning i de första husen. Det var två glada och förväntansfulla familjer som klev över tröskeln till sitt nya hem och upptäckte allt det nya och oanvända. Det är det här som är det bästa med att jobba med bostadsutveckling – att få uppfylla människors bostadsdrömmar!

Innan jul kommer ytterligare fem familjer att ha flyttat in i området.

 


16 oktober 2017

Så här ser byggplatsen ut i strålande oktoberväder. Full fart överallt!


13 september 2017

steningehojden-aktuellt-170913

I dag hade vi husresning av hus 39. Montaget påbörjades vid sjutiden på morgonen och strax efter lunch var hela huset uppe! Det är fantastiskt roligt att se hus efter hus växa fram och området börja ta form.

 


16 maj 2017

steningehojden-aktuellt-170516

Måndagen den 15 maj levererades och monterades det första huset, hus 25, i Steningehöjden. Tidigt på morgonen rullade lastbilarna in med leveransen av väggelement och bjälklag. Först monterades hela bottenvåningen, därefter fortsätter man med övervåningen och avslutar med takstolarna.

Montaget gick väldigt smidigt och på eftermiddagen var huset regntätt. Vi är väldigt nöjda med leveransen av första huset, det ska bli så spännande att se hur projektet växer fram, hus för hus.

Nästa husleverans är beräknad till tisdag vecka 21, då levereras hus 24.

 


26 april 2017

steningehojden-aktuellt-170426

Nu börjar det hända saker! Markarbetena är i full gång och kantbalkarna för de tre första grunderna (hus 23-25) är delvis på plats. Under nästa vecka gjuter vi grunderna. På bilden med grundformen syns röruppsticken för vatten och avlopp.

Första huset, hus 25, levereras under vecka 20. Vill du se husmontaget på plats ber vi dig att hålla dig på behörigt avstånd då montaget innebär tunga lyft med kran vilket är riskfyllt.

I dagsläget är 16 av 22 hus sålda. De första husen haft sina tillvalsmöte och valt tillval. Carin Barklund som har hand om tillvalen kommer löpande att ta kontakt med köparna för varje hus för att boka upp möten för tillval.