Ormbacka
Aktuellt

Inflyttning i hus 13 och 14

ormbacka-aktuellt-170508b

8 maj 2017

I fredags lämnade vi över nycklarna till familjerna i hus 13 och 14. De var två lyckliga familjer som nu ser fram emot att få fira in våren i sitt nya hem.

Vi önskar er lycka till i era nya hem och hoppas att ni ska trivas i många år framöver!

 


Tillträden och nya leveranser

ormbacka-aktuellt-170425a

ormbacka-aktuellt-170425b

24 april 2017

Äntligen börjar det bli vår och lite varmare i luften, naturen börjar åter vakna till liv med blommor och annat grönt.

I Ormbacka har det hänt en hel del. Ägarna till hus 5 till 12 har tillträtt sina hus och i maj lämnar vi övre nycklarna till hus 13 och 14.

Husleveranserna sker med två veckors intervall och näst på tur är hus 19 som levereras onsdag 3 maj.

I de hus som levererats pågår invändiga arbeten löpande, vilket medför att alla hus är olika mycket färdigställda. Vi håller på att planera för byggplatsvisning för er som köpt hus 17 till 24, och separat inbjudan till denna kommer inom kort!

 


 Invändigt arbete i hus 5-9

ormbacka-aktuellt-160922

22 september 2016

Hus 5-9 är nu resta och invändigt är arbetet med färdigställandet i full gång. I hus 5 har vi börjat lägga parkettgolv, köket är levererat och kommer att monteras så fort parketten är på plats. Kakel och klinker sitter på plats i badrummet på bottenvåningen och i det över badrummet pågår plattsättning för fullt. I de övriga rummen håller målaren på att spackla och slipa väggar och inom kort kommer första varvet färg att målas. Nästa husleverans, hus 9, är planerad till tisdag vecka 39.

Vi håller nu på att se över planerna för ett första byggplatsbesök för er som köpt hus i Ormbacka och vi återkommer så fort vi har mer information.

 


Full fart efter semesteruppehållet

ormbacka-aktuellt-160809

9 augusti 2016

Efter en varm och solig sommar är vi nu tillbaka med full fart ute på bygget. Strax innan semestern reste vi hus nr 6 och under sommaren har utvändiga arbeten på hus 5 pågått. Takpannorna har kommit på plats och panelen har kompletterats. Invändigt i hus 5 håller vi på att gipsa väggarna, dra el och andra installationer. Inom kort kommer vi att sätta undertak. Nästa husleverans, hus 7, är planerad till vecka 33.

Observera!
Vi vill åter påminna dig om att det inte är tillåtet att besöka arbetsplatsen på egen hand. På en byggarbetsplats finns det många risker och faror såsom stora fordon och maskiner, tunga lyft, gropar och schakt.

 


Första huset rest!

ormbacka-aktuellt-160627

27 juni 2016

Förra veckan restes det första huset, hus nr 5, i Ormbacka. Arbetsställning kring huset har kommit upp för att möjliggöra utvändiga arbeten som målning och tak- och fönsterkompletteringar. Inne i huset är innerväggar resta på bottenvåningen men trappan och samtliga väggar på övervåningen saknas ännu.

Nästa husleverans kommer tisdag 28 juni (grunden syns på fotot), därefter är det ett sommaruppehåll på några veckor.

Vänligen observera att det inte är tillåtet att besöka eller beträda byggarbetsplatsen på egen hand. Är du nyfiken på projektet ber vi dig av säkerhetsskäl att hålla dig utanför byggstängslet. Vi kommer att bjuda in dig och dina blivande grannar på ett gemensamt byggplatsbesök lite senare.