Glasberga Sjöstad
Bostäder

Hus 1-5

glasberga3-hus

Tvåplanshus • 150 kvm • 6 rok • Carport och förråd

Med sina 150 kvadratmeter bostadsyta rymmer detta välplanerade hus hela sex rum och kök.

Entréplanet har vattenburen golvvärme, helkaklat wc/d med plats för badkar. Köket är utrustat med induktionshäll, kyl, frys diskmaskin och högskåpsplacerad ugn och mikro. I vardagsrummet finns möjlighet till ett femte sovrum om så önskas. Groventrén innehåller tvättmaskin och torktumlare och bakom skjutdörrar döljs tekniskt apparatur som ventilationsaggregat och fjärrvärmeväxlare mm.

Det övre planet värms upp av vattenburna radiatorer och har fyra sovrum, ett allrum för gemenskap och wc/d som även det är helkaklat.

Utvändigt har huset träpanel, energifönster och betongtakpannor på ett rejält undertak av råspont. Vi markplanerar din tomt med utlagd jord och grusad uteplats samt infart.

Sen är det klart för dig att flytta in!

Hus 6-13

glasberga3-hus6-13

Tvåplanshus • 136 kvm • 5 rok • Carport och förråd

Med sina 136 kvadratmeter bostadsyta rymmer detta hus hela fem rum och kök. Entréplanet innehåller kök, vardagsrum, wc/d och separat groventré med tvätt. Här finns även möjlighet till ett fjärde sovrum om man så önskar.

Köket är utrustat med induktionshäll, kyl, frys diskmaskin och högskåpsplacerad ugn och mikro. I groventré finns tvättmaskin och torktumlare och täckt bakom skjutdörrar göms all tekniskt apparatur som ventilationsaggregat, fjärrvärmeväxlare mm.

Entréplanet har vattenburen golvvärme, helkaklat wc/d med plats för badkar. Det övre planet värms upp av vattenburna radiatorer och har tre sovrum, allrum för gemenskap och helkaklat wc/d.

Det ingår även carport och utvändigt förråd. Huset har utvändigt träpanel, energifönster och ett rejält undertak av råspont. Yttertak betongtakpannor. Vi markplanerar med utlagd jord och grusad uteplats och infart.