Brf Trädgårdsstadens Lycka
Aktuellt

8 augusti 2018

Några dagar innan semestern flyttade de fyra sista familjerna in i sina radhus. Brf Trädgårdsstadens Lycka är nu komplett och vi på Götenehus önskar alla nyinflyttade stort lycka till i det nya boendet!

 


5 maj 2018

tradgardsstadenslycka-aktuellt180505

Under lördagens Bodag i Trädgårdsstaden fanns vi på Götenehus på plats för att visa upp de projekt som vi har på gång i Trädgårdsstaden. Vi hade många besök i vår fina monter på skolgården. I Brf Trädgårdsstadens Lycka vísade mäklarna Daniel och Andreas från Svensk Fastighetsförmedling upp ett av våra första färdigställda radhus. Ett stenkast därifrån fanns möjlighet att se och ställa frågor kring Götenehus kvarter med de fem villor som byggs i etapp 2.


21 mars 2018

Alla de 20 radhusen i Brf Trädgårdsstadens Lycka är nu sålda!

I fredags eftermiddag fick alla blivande bostadsrättsmedlemmar möjlighet att komma in i radhus 7 för att få en känsla av deras framtida bostad. Vårsolen strålade in genom fönstren och många kommenterade hur ljus och rymlig hela bostaden kändes.

På måndagskvällen träffades de blivande bostadsrättsmedlemmarna återigen, denna gången på Golfrestaurangen i Skövde. Under kvällen diskuterades slutbesiktning, praktiska detaljer kring tillträdet samt upplåtelseavtal. Bostadsrättshandläggare Ann-Charlotte Alfredsson från Götenehus var med och informerade om det arbete som den sittande styrelsen gjort och kommer göra till dess att föreningen har sin första stämma.

 


9 mars 2018

Endast ett radhus kvar!

Här kommer ett par färska bilder från dagens besök i Brf Trädgårdsstadens Lycka – en sneak peek inför nästa veckas visning för alla nya bostadsrättsmedlemmar.

tradgardsstadenslycka-aktuellt180309a

tradgardsstadenslycka-aktuellt180309b

Det är nu knappa sju veckor kvar till dess att de första medlemmarna av Brf Trädgårdsstadens Lycka flyttar in i sina radhus. Idag arbetar målare med övervåningen i radhus 12, kakelsättare satte kakel i köket i radhus 5 och snickare arbetade med att få parkett och kök på plats i huslänga 4 och 5.

Linjebussen har sen en tid tillbaka börjat rulla förbi kvarteret på Nolhagavägen, vårfåglarna börjar ta ton nere vid ån och byggnationen av Trädgårdsstadens skola går in i slutskedet. Om du vill ha ett naturnära boende på lagom avstånd till centrum är detta radhuset för dig. Lugnt och barnvänligt med alla bekvämligheter som det innebär att flytta till ett nybyggt område. Föreställ dig  känslan av att kliva innanför dörren på ett radhus där ingen tidigare har bott!


 

13 februari 2018

Byggnationen av husen i Brf Trädgårdsstadens Lycka går enligt plan. Tillsammans med mäklare på Svensk Fastighetsförmedling välkomnar vi blivande bostadsrättsmedlemmarna till visning på fredagen den 16 mars kl. 15.00-16.30.

Alla hus är nu uppe och inredningen monteras löpande i radhusen. Om mindre än tre månader flyttar de första medlemmarna in!


31 oktober 2017

tradgardsstadenslycka-aktuellt171031

Stomresning

Tidigt på morgonen rullade lastbilar in på byggplatsen med de första stommarna från vår fabrik i Götene. Under några dagars tid kommer nu alla sektioner att monteras ihop till en enda huskropp som innehåller bostad ett till fyra. Det ska bli spännande att se Brf Trädgårdsstadens Lycka växa fram!

 


26 oktober 2017

tradgardsstadenslycka-aktuellt171026

Arbetet på byggplatsen löper på enligt plan. Grunden för radhus 1-4 är lagd och miljöhuset är på plats.

På huvudkontoret i Götene träffar de nya bostadsrättsköparna löpande kundansvarig marknadsassistent för att göra sina personliga tillval. Brf Trädgårdsstadens Lycka börjar ta form!

 


30 augusti 2017

tradgardsstadenslycka-aktuellt170830

Det symboliska första spadtaget för Brf Trädgårdsstadens Lycka togs av kommunalrådet Katarina Jonsson (M), Per Sundequist, chef för projektutveckling hos Götenehus och blivande bostadsrättsägaren Jan-Erik Lysander med dottern Nina.

Nu sätter vi igång på riktigt!

 


21 juni 2017

tradgardsstadenslycka-aktuellt170621a

tradgardsstadenslycka-aktuellt170621b

Markarbetena påbörjade

Nu har markarbetena på Brf Trädgårdsstadens Lycka startat, och vägen börjar ta form.

 


29 november 2016

tradgardsstadenslycka-aktuellt161129

Säljstart

På säljstarten informerade Lars Bonander från Götenehus om projekt Brf Trädgårdsstadens Lycka.

Det bjöds det på kaffe och fralla, och bostadsrättshandläggare, kundansvariga samt mäklare fanns på plats för att svara på frågor. Cirka tio familjer kom, och det blev en mycket lyckad kväll. Vi lämnade ut intresseanmälningar och sista inlämningsdagen är på fredag 2 december för den som vill vara med i lottning och tilldelning av bostad.

Nästa vecka kommer lottning och tilldelning av hus att ske, och det blir även en skrivningskväll hos mäklarna på Svensk Fastighetsförmedling på torsdag 8 december.