Liden
Inredningsval

Personliga materialval i ditt Götenehus

Sätt din prägel på huset

När du köper ett hus från Götenehus känner du redan när du kliver över tröskeln att standarden är genomgående hög på alla ytor i huset.

Det första dina fötter möter i hallen eller groventrén är klinkers eftersom det är både praktiskt, tåligt och snyggt. Och eftersom golvvärme är standard i nedre planet så fryser du inte om fötterna. Husets torra golvytor läggs med äkta ekparkett, ett vackert, nordisk träslag som bara blir vackrare med åren. Den höga standarden går igen även i köket, där du bland annat hittar glaskeramikhäll, inbyggnadsugn med varmluft samt diskmaskin.

Vi lägger ner stor omsorg vid val av material och bryr oss in i minsta detalj för att skapa harmoni och helhet som känns i hela huset. Men för att du ska kunna sätta din prägel på ditt boende handplockar vi även ett brett sortiment av inredningar, utrustningar och material att välja bland. Alla produkter är av högsta kvalitet och kommer från välkända varumärken som t.ex. Electrolux, Vedum och Gustavsberg.

I husen i Liden kan du lätt höja mysfaktorn ytterligare några snäpp genom att installera en braskamin. Huset är redan förberett för det. Vill du ha hjälp att anlägga trädgården är det bara att säga till – vi erbjuder både plattsättning och gräsmatta till ditt nya hus. Som planlösningen beskriver kan du även välja till ett extra sovrum. Samtliga hus i området har dessutom carport och förråd som standard.

Det här är en del av det vi brukar kalla för inbyggd omtanke!