Kaffekannan
Bostäder

Hus 1-11

kaffekannan-2planshus

Tvåplanshus • 122 kvm • 5 rok 

Ett välplanerat och praktiskt hus med fem rum och kök för barnfamiljen. Det första man ser av detta hus är en fin gavelfasad med entré och uteplats mot gatan. Från hallen ser man rakt genom huset till baksidans trädgård vilket ger en härlig känsla av volym och ljus.

Till höger vid entrén finns wc/dusch och en stor tvättstuga som även fungerar som groventré – praktiskt för barnfamiljen med mycket spring ut och in. Åt vänster ligger köket med bardisk som ger en härlig öppen yta mot vardagsrummet.

På andra våningen finns fyra rejält tilltagna sovrum, två klädkammare samt en wc/dusch där möjlighet finns att byta ut dusch mot bad. Sovrummet bredvid trappan kan även ändras till ett allrum.

Hus 12-14

kaffekannan-1planshus

Enplanshus • 116 kvm • 4 rok 

Det här är ett praktiskt och ekonomiskt hus med fyra rum och kök som passar såväl seniorer som barnfamiljer. I den genomtänkta planlösningen är varje kvadratmeter väl utnyttjad.

Från gatan möts man av en spännande och vacker fasad med egen carport och en centralt placerad entré. När man kommer in genom ytterdörren ser man direkt ut till trädgården på baksidan genom vardagsrummets fönsterparti. I direkt anslutning till hallen hittar man en stor klädkammare, vilket är praktiskt för barnfamiljen med många väskor och skor och jackor att förvara. Det stora välplanerade köket har plats för långbord med många gäster, och i direkt anslutning finns det härliga vardagsrummet med tillgång till uteplatsen.

I den privata delen av huset ligger de väl tilltagna sovrummen samlade, tillsammans med stort badrum och en välplanerad tvättstuga.