Hasselbacken 2
Bostäder

Hus 1-3 samt 7

hasselbacken2-2planshus

Tvåplanshus • 142 kvm • 5 rok • Carport

Tvåplanshusen i Hasselbacken är välplanerade med rymliga sällskapsytor. Här är det enkelt att umgås med vänner, laga mat tillsammans, pyssla och läsa läxor med barnen i kökets arbetsvrå. Det är härliga arbetsytor och gott om förvaring i kökets många lådor och skåp. Intill köket ligger tvättstugan med tvättmaskin och torktumlare placerade intill varandra under en arbetsbänk med tvättho. Du går direkt ut till den sammanbyggda carporten via groventrén i tvättstugan. Intill tvättstugan ligger wc/dusch. Det stora vardagsrummet är placerat på baksidan av huset.

Via den centralt placerade trappan når man övervåningen med en rymligt wc/dusch. Här finns tre sovrum och ytterligare ett allrum. Det finns gott om förvaring med en skjutdörrsgarderob och två klädkammare.

Hus 4-6

hasselbacken2-sluttningshus

Sluttningshus • 140 kvm • 6 rok • Carport

Sluttningshusen ligger inbäddade i Billingesluttningen med utsikt över Skövde. Via carporten med uteförråd når man entrén till huset. Innanför entrén finns det gott om förvaring i garderober och en klädkammare. Från hallen når man wc/dusch och en rymlig tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare placerade under en arbetsbänk med tvättho. På entréplanet finns även två sovrum och intill dessa ett allrum med utgång till en skyddad uteplats under balkong.

Övervåningen har en öppen planlösning med kök och vardagsrum som sträcker sig genom framsidan av huset. Generösa fönsterpartier ger en ljus och luftig inomhusmiljö. Via köket nås den möblerbara balkongen. Centralt finns wc/dusch och på baksidan av övervåningen finns det två sovrum med utgång till trädgården.