Hasselbacken
Bostäder

Hus 1-4

hasselbacken-2plan

2-planshus • 142 kvm • 5 rok • Carport och förråd

Tvåplanshusen i Hasselbacken är välplanerade med rymliga sällskapsytor. Entrén har direktkontakt med köket och här finns det en praktisk skjutdörrsgarderob som döljer familjens kläder och skor. I köket finns det gott om arbetsytor och bra med förvaring i kökets många lådor och skåp. Här är det lätt att umgås med vänner och laga mat tillsammans.

Intill köket ligger tvättstugan med tvättmaskin och torktumlare placerade intill varandra under en arbetsbänk med tvättho. Du går direkt ut till den sammanbyggda carporten via groventrén i tvättstugan. Intill tvättstugan ligger wc/ dusch.

Det stora vardagsrummet är placerat på baksidan av huset med utsikt över Skövde. På  övervåningen finns tre sovrum och ytterligare ett allrum. Det finns gott om förvaring med en skjutdörrsgarderob och två klädkammare.

Hus 5-10

hasselbacken-sluttning

Sluttningshus • 152 kvm • 6+ rok • Carport och förråd

Sluttningshusen ligger inbäddade i Billingesluttningen med utsikt över Skövde. Via den intilliggande carporten med uteförråd når man entrén till huset. Innanför entrén finns det gott om förvaring i garderober och en klädkammare. Från hallen når man wc/dusch och en rymlig tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare placerade under en arbetsbänk med tvättho. På entréplanet finns även två sovrum och intill dessa ett allrum med utgång till en skyddad uteplats under balkong.

Övervåningen har en öppen planlösning med kök och vardagsrum som sträcker sig genom framsidan av huset. Generösa fönsterpartier ger en ljus och luftig inomhusmiljö. Via köket nås den möblerbara balkongen.