Brf Frostalidens Lycka
Bostäder

48 lägenheter med villakänsla

Redan på håll känner man att kvalitet, nytänkande och trivsel varit viktiga ledord i skapandet av de bägge husen på Frostaliden. Utanför möts man av genomtänkta detaljer som gör vardagen bekväm och miljön trivsam. Parkeringsplatserna är utrustade med motorvärmare och i cykelförrådet finns uttag för elcykel. Vill du skydda bilen lite extra finns 13 carportar att tillgå – två av dem med uttag för elbil. Miljöhuset är klätt med ett vackert sedumtak för att smälta in med landskapsarkitekturen och planteringarna i området.

Inne i lägenheterna slås man av hur stora de känns, oavsett om det är en 2:a, 3:a eller 4:a. Den öppna planlösningen, i kombination med takhöjden på två och en halv meter, skapar luftiga ytor och ett trivsamt ljusinsläpp. De stora inglasade balkongerna adderar ett extra rum och lägenheterna högst upp får dessutom takterrasser med kvällssol och utsikt mot Billingen.

Den höga standarden är genomgående och märks i varje enskilt rum. Från ekparketten i vardagsrummet och Vedumköket med vitvaror från Electrolux, till badrummet med porslin från Gustafsberg och egen tvättmaskin. Tack vare husens kvalitets- och miljöcertifiering kan du räkna med en låg energiförbrukning året om.

Vare sig du flyttar från villa eller lägenhet har du säkert många saker som ska få plats. Då är det bra att hissen går hela vägen ner till källaren där du hittar ditt eget förråd, cykelrum och avgränsade utrymmen för barnvagnar och rullstolar.

 

Bekväma detaljer i vardagen

Parkering och carport

Till varje lägenhet finns möjligheten att hyra en parkeringsplats samt 13 carportar under tak. Det finns sju besöksparkeringar varav två är handikapplatser.

Plats för cyklar och barnvagnar

Cykelparkering inom- och utomhus. Barnvagns- och rullstolsförråd i anslutning till entrén i respektive huskropp.

Barnvänliga områden

Bakom husen finns en helt ny lekplats med bänkar och stor gräsmatta. Bilfritt mellan och bakom husen samt kryphastighet på övriga området.

Trädgård

Framför husen finns välplanerade gräsytor med planterade buskar och träd, i kombination med asfalts- och grusgångar.

Källsortering

Avfall sorteras och slängs i ett separat miljöhus som ligger i anslutning till parkeringen.

Bredband, telefoni och TV

Det finns fiberanslutning för bredband, telefoni och TV med uttag i sovrum, vardagsrum och kök. Samtliga lägenheter får porttelefon.

Grillmöjligheter

På balkongerna och terrasserna finns det uttag för elgrillar.

Förråd

Alla lägenheter får ett stort förråd på källarplan, de översta lägenheterna får även ett förråd i anslutning till takterrasserna.