Vasatorps Trädgård
Område & läge

Vasatorps Trädgård ligger endast 3 km från centrum dit du enkelt kommer med stadsbuss. Centrala Helsingborg innehåller ett rik utbud av restauranger, shopping och nöjen. Närheten till Helsingör med Kronborgs slott i blickfånget är ständigt påtaglig. Är du golfintresserad finns Vasatorps golfbana endast ett längre stenkast från din nya bostad.

Från Vasatorps Trädgård pendlar du både enkelt och snabbt med såväl tåg som bil till Landskrona, Lund, Eslöv, Malmö och stora delar av Danmark – inklusive Köpenhamn.

När det här nya, spännande området står klart kommer det att sjuda av liv och rörelse. Flerfamiljshus blandas med radhus och friliggande villor samtidigt som den vardagliga servicen finns nära till hands i form av skola, affärer, matställen och liknande. Gemensamt för hela området är ett grönt tänkande, som återspeglar sig i stora grönytor, gångstigar och cykelavstånd till många aktiviteter.

Våra hus formas kring en levande gårdsmiljö där gemenskap och lek är en naturlig del av boendet. De vackra, moderna fasaderna skapar en tidlös utstrålning för ett bestående värde. Du får dessutom en egen trädgård i soligt söder- och västerläge.

Här kommer du att trivas!

 

vasatorp-oversikt